keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi 2014

Vanha vuosi on mennyt vuosi ja uusi vuosi on tuleva vuosi. 

Niin...

Mitähän kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. Tuntuu mahdottomalta, että aika kuluu kuin siivillä. Totaalisesti liian nopeaan. Vanheneminen on pahasta! Ikää tulee lisää ja ihminen muuttuu vain kärttyisemmäksi, niinkuin vauvana oli. Ehkä tästäkin ikääntymisestä kuitenkin selvitään ennekuin seuraava tulee jo vastaan. Onhan tässä 364 päivää aikaa valmistautua vanhenemaan.

Meillä ei ollut oikeastaan mitään suunnitelmia uudeksi vuodeksi. Ainut mikä oli suunnitelma, olin töissä ensin päivällä ja sen jälkeen sitten oli kaikki hiukan avoinna. Käytiin katsomassa kuitenkin klo 18.00 lapsiperheille tarkoitettu ilotulitustapahtuma Kyrön torilla ja oli se kyllä upea kameran jätin kotiin vaihteeksiSen jälkeen tultiin sitten kotiin ja ystävämme kassaneiti tuli meille ja avopuolisoni vanhemmat. Sain kassaneidiltä kukkakimpun ja arvan josta en voittanut mitää. Appivanhemmilta sain Hello Kitty unipöksyt tai jotkut sen tapaiset. 

Mukavan pehmeän tuntuiset on ainakin en oo vielä kokeillu jalkaan
Kahviteltiin ja juteltiin.

Olin aamulla avannut pari muuta lahjaa, jotka jo sain viime viikolla ja toinen oli ihana muurlan minni hiiri kuosilla varustettu keksipurkki, jonka sisällä oli muumi kynttilälyhty - Yhdessä. Lisäksi sain avokin tädiltä käsikorun.


Minulla ei ollut synttärifiilistä vielä ollenkaan, mutta kyllä se sieltä sitten tuli. Mentiin kassaneidin luokse alottelee ja avopuoliso toimi kuskin ominaisuudessa. No ennen vuoden vaihtumista mentiin torille sitten katsomaan 00:00 ilotulitus ja oli sekin upea, vaikkakin jäi aika vähälle, kun ystäviä tuli jokapuolelta halailemaan. Siitä sitten lähdettiin paikallisessa käymään ja siellä oli aivan kaikki. Älytöntä!
 

Sieltä sitten kotiin nukkumaan.
23-vuotias MINÄ!Tää päivä on menny häärätessä. Tällä hetkellä on kolmas pyykkikoneellinen menossa ja vielä pitäisi neljäskin laittaa talon lämmittäjä! Sitten leikkelin tuossa uusia lorukortteja ja niitä pitäisi sitten tämän jälkeen aloittaa väsäilemään, liimata kartongille ja sitten laittaa laminointikone hurisemaan. Muutamia työjuttuja siis. Sitten kävin maalaamassa toiseen otteeseen yhden oven karmit. 
Sais nekin nyt kuntoon, niin voisin siirtyä seuraaviin ja sitte jo toivottavasti uuteen hommaan. 

Kuva haasteen kuva oli eiliselle se valo joka oli tammikuun ilotulite kuva, valitan kun unohdin sen mainita, tälle päivälle olisi sitten luvassa lumikuva. Mietin kovasti, että mistä saan tähän aikaan vuodesta normaalisti kun on sentään ollut lunta otettua talvisen kuvan, varsinkin kun sitä lunta 
EI OO! 
No päätin, että laitan vuoden 2012-2013 välistä olevan talvikuvan:
Jospa nyt alkuvuodesta tulisi edes vähän lunta, niin olisi tämäkin talvi vietetty. Kevättä ootellessa!

Mutta hei! Tästä tää lähtee kaikki! Vuosi 2014!

2 kommenttia:

  1. Kivalta teidän uusi vuosi kuulosti :) Tapahtumarikasta uutta vuotta 2014 :)

    VastaaPoista