maanantai 27. tammikuuta 2014

Laiska...

Olen todellakin lintsannut kirjoittamisesta. Myönnän, että kirjoittaminen on ollut työn ja tuskan takana viime kerrasta, joten päätin siirtä sitä sikseeksi, että varmasti ehdin kirjoittamaan. 
Prinsessa
Nytpä siis kertaan teille kuulumisia tekstinä ja kuvina. ;)

Sain vihdoin ja viimen hankittua meidän postilaatikkoon uuden kyltin!


Täällä on hihat heiluneet niin töiden kuin rempan suhteen. Hommat etenee omalla painollaan, mutta ollaan me jotain aikaankin saatu. :) Ja se tuntuu hyvälle! Kiitos murun.

Koko loppuviikko ja no viikonloppu vietettiin remppajutuissa ja muutenkin kotihommissa. 
Lauantaina käytiin shoppailemassa remonttitarvikkeita. Ostettiin tuleviin lastenhuoneisiin ovet + karmit ja kahvat sekä vessojen oviin kahvat. Oli kyllä aika mahtavaa kun löytyi "antiikkiset" kahvat vessojen oviin. Lastenhuoneisiin otettiin sitten mahdollisimman tavalliset ja ehkäpä pelkistetyt. 
Lauantaina myöskin käytiin tuttavan syntymäpäivillä ja siellä se loppuilta sitten oikeastaan menikin. Kotiin kun tultiin niin mentiin samointein melkeinpä nukkumaan. Oon ollu koko viime loppuviikon ja nyt myös tän alkuviikon tosi väsynyt, nytkin voisin hyvin mennä nukkumaan. En tiedä mikä väsyttää, mutta toivon ettei ois alkamassa mitään influenssaa täällä. Ei ois varaa maata sänkynpohjalla. :(


No mutta sunnuntaina tehtiin sitten puuhommia. 
Haettiin kassaneiti meille hommiinja! :D 
Mukavasti saatiin kolmeenpekkaan hoidettua hommat. Päätinpä sitten kokeilla samana päivänä uutta suklaakeksi ohjetta, tai mulle uutta. Äijät hoiti mulle uunipellit ja sit sain ruveta hommiin. Tosin, fiksuina oltiin laitettu fariinisokeri kaappiin ilman pussia, joten viimiset n. 2dl oli sitten kivikovaa. No meilläpä oli niin kovat leipurit, että alkoivat vasaran kanssa sitten takoa sitä pieniksi. Lopulta päädyttiin siihen, että lämmitin sen mikrossa, jotta alkoi murenemaan. Kyllähän ne piparit hyviltä maistu. Pitää vaan opetella leivinuunia käyttämään vieläkin paremmin. Jotta saadaan leivottua suht. oikeissa lämpötiloissa kaikkea mahdollista. Harjoitusta se vaatii, mutta siitä selvitään! :)
Sunnuntaina oli meitin uuvatin synttärit. Kolli täytti täydet 5-vuotta. Iso poika on. ♥ 
Ja taisi kissa tietää sen itsekkin, kun koko sunnuntai aamun hamuili kunnolla huomiota ja vasta iltapäivästä tajusin puuhommien lomassa, että hällä on synttärit. :D Reilu minä!

Sunnuntaina - Sankari oli väsyny ♥
Muru otti tänään uuvatista kuvan,
tykkäs maata mun tyynyllä, muttei miehen sylissä. :D

Tänään alkoi uusi viikko. Perjantaina olis pikkusiskon synttärit ja pitäisi ehtiä tällä viikolla tekemään pientä korttia ja hänen lahjaansa valmiiksi. Ehkä mä saan kaiken hoidettua, pitää muistaa kuitenkin pitää oma pää kunnossa, ettei tuu liikaa ajateltua. Onneks muut hommat on aikalailla tiedossa jo, nää synttärit sekottaa ny hommia. ;) 

Mä otan itteäni niskasta kiinni ja kirjottelen niin useasti kuin pystyn ja ensinnäkin ehdin ja muistan! Se muistaminen tässä on pahinta. Hyvä kun muistaa omat työvuoronsa seuraavalle päivälle, huhhuh! Ehkä tää tästä rauhottuu. :)


Leikin muuten kameralla taas tuossa lauantaina samalla kun syötiin suklaakeksejä. ;) 
Tässä nyt yksi kuva niistä yrityksistä!


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

P.S. Mitä sinulle kuuluu? :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti