lauantai 18. tammikuuta 2014

talven ihmemaa

Miten ihanaa on herätä aamuun, kun aurinko paistaa suoraan makuhuoneeseen... ♥
Aamu alkoi tavallisesti. Noustamme syötiin aamupala ja ruvettiin suunnittelee lähtöä. Auton lämmitysjohdon päähän ja odottelemaan hetkeksi. 
Puettiin lämpimästi vaatetta, jotta varmasti pysyy lämpimänä koko ulkoilun ajan. Sitten eikun ulos ja menoksi... Paitsi että auto ei sitten lähtenytkään käyntiin. Ja toisessa autossa kun ei ole peräkoukkua, niin sillä ei kauheasti puita lähdetä peräkärryjen kanssa hakemaan. No päätettiin sitten siirtää homma huomiselle, jotta saadaan toisen auton akkuun virtaa. Tyhmät pakkaset! Mä kyllä tykkään lumesta ja pakkasesta ja näistä ilmoista muutenkin, mutta toisinaan nää ilmat vihottelee, kun ei kaikki toimi. Onneksi vettä kuitenkin tulee.

No mä sitten päätin, että otanpa kameran kauniisiin kätösiin ja paljaisiin ja lähdin takapihalle ottamaan talvisia kuvia. Niitä kun tänä vuonna ei vielä ole tullut otettua. Ja kerran on kunnon kamera, niin totta kai sitä pitää käyttääkin! Ja oon niin ylpee mun kuvista. En halua mahtailla asialla, mutta siis minusta kuvat onnistu loistavasti.

Tässä teille mun ihanat talviset kuva ja ainoa muokkaus niihin on kehykset ja sitten tuo leima;Tänään illalla luvassa ystävän näkemistä pitkästä aikaa ja todennäköisesti hyvän syöminkien lomassa. ;) Sitä siis odotellessa ja huomenna rehkitään si oikkee kunnol!

MUKAVAA LAUANTAITA!

6 kommenttia:

 1. Mä en tykkää talvesta, enkä varsinkaan pakkasista. Lumi kylläkin kuuluu talveen ja ärsytti, kun ei ollut jouluna lunta. Täällä oli ennen joulua kuukauden ajan lunta ja sitten jouluksi suli pois.

  Tykkään joistain talvisista ja lumisista kuvista, on ihana pukeutua lämpimästä. Tuntuu vaan, että mulla ei ole oikein mitään kivoja vaatteita mitä pukea talvella. Tälläkin hetkellä on kaksi ponchoa hukassa. Pitäisi lähteä etsimään kaupasta jotain kivoja ponchoja ja villapaitoja, ärsyttää vaan että ne on usein akryylia eikä oikein lämmitä. Sitten taas semmoset ponchot ja villapaidat joissa on hyvät materiaalit, tahtoo välillä maksaa todella paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tykänny aina talvesta. Tosin kamalat pakkaset saa mielen kiukuttamaan, mutta muutoin tykkään. Ehkä siks, kun synttärit on aina talvella, paitsi näinä vuosina kun se lumi ja pakkaset tulee vasta joskus. Ja pienenä oli aina ihanaa jouluisin kun lunta satoi ja oli ihana talvista. Sai riehua kunnolla lumessa. Tällee "isona" ei enää jaksa. :D

   Poista