torstai 16. tammikuuta 2014


Uusin kuva minusta...

Yläpuolella siis tämän päivän kuva haasteen kuva. Meikäläisen naamavärkki. :D 

Ei mitenkään erikoinen päivä tänään. Mukavasti ulkoilua ja mukavasti pakkasta. Ja no aamulla olin ihmeissäni, kun tänään olikin jo torstai. Ei ollenkaan huono aamu nousta ylös. 

En oo sitten tuntenu itteäni näin väsyneeksi pitkään aikaan. Jotenkin nää reenit ja tuo ilmanmuutos on saanu mut tosi väsyneeksi. Ehkä mä tästä saan herätettyä itseni. Kevättä odotellessa. ;)

Tänään postissa saapui uusi muumimuki. Ihan hirmu kivaa, vaikkei niitä erikoismukeja tullutkaan. :( No mutta sainpa itselleni uuden mukin ja sitten ostettiin siskon kanssa puoliksi äidille lahjaksi samainen muki. Kyllä äitin kelpaa. ♥ 

Aiemmin tällä viikolla tilattiin mun puhelimeen uusia kuoria, niitä oottelen saapuvaksi, ja näytettäväksi teille. Ne on upeat! Suomesta ei saa ostettua mitään lumia 900, joten oli sitten mentävä ulkomaan sivustoille möyrimään ja oli kyllä mahtavaa kun löytyi enemmän mitä aattelin. 

Huomenna onkin haasteen viimeinen kuva tulossa ja aiheena on valinnainen kuva. Sitten saa etsiä uutta haastetta tai sitten jätän haasteet hetkeksi. Tosin tälläiset "joka päiväiset" haasteet tuntuu mukavilta. Koskaan tiedä mitä keksii. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti