sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Kaikessa kiireessä

Tänään, kaikessa kiireessä, ehtii sitä viettää aikaa ystävienkin kanssa.Illalla ollaan menossa kattoo M&M ja heidän ihanaa koiruutta. :) Tilattiin viimeksi pinkkiä shokkiväriä, jotta pääsee emäntä värjäilee tukkaansa taas ja tänään saapi ne! 

On ollut valtavan mahtava viikonloppu. Eilen alkoi huikea Putous kausi maikkarilta ja oltiin sitä kattomassa kassaneidin luona. Tehtiin pizzaa ja mässättiin oikeen kunnolla. Oli kyllä aika etova olo eilen, kun tultiin kotiin. Huh!

Sunnuntai aamu alkoi mukavasti kupilla kahvia ja lasillisella appelsiinimehua, sekä voileivillä. 
Sen jälkeen kävin nostelemassa rautaa. Oon aina vihannu tän huikean urheiluharrastukseni ajan juoksumattoa ja tänään mä itseasiassa tykkäsin siitä. Päätin lopettaa reenin kevyeeseen lenkkiin ja onnistuin siinä. Kokeilen varmasti seuraavillakin kerroilla juoksumattoa. Lisäksi en muista koska olisi kyykännyt viimeksi, mutta tänään ainakin 3x10 sarjan jälkeen jalat oli aika tulta. Ehkä se tästä, kun alkaa taas tottumaan tähän rehkimiseen. 

Lopussa kiitos seisoo!

Kaiken tän ohella, oon huomannut, että en oo kyllä onneks saanu kiloja nostettua melkein laisinkaan. Ainakin kasvot on pysynee suht litteinä. :D Oon kyllä ittestäni ylpee ja siitä että oon ryhtyny tähän mun harrastukseen
Toivon, että mä oikeasti saan tästä kunnon harrastuksen, joka säilyy hamaan tulevaisuuteen asti. :)

Huomenna aiheena onkin tämä naurattaa aina
Näillä mennään! ;)

Nauttikaa tämän viikonlopun viimeisistä tunneista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti