keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kun olin pieni...


Kun olin pieni, olin ryöstöretkellä pikkusiskoni Sinin ristiäisissä. Ryöstön kohteena oli äidin tarjoilemat herkku pullat. Ja minulla oli niin ihana lapsenvahti, että sai napattua minusta kuvan pulla varkaissa. Tästä kuvasta tulee juteltua usein, varsinkin lapsenvahdin ja oman äitini kanssa.

Tänä päivänä silloinen lapsenvahtini on mieheni enon kanssa ja heillä on ihanat tytöt, joiden kanssa käyn silloin tällöin leikkimässä ja jotka mielellään tulisivat meillekin useammin käymään. Ihana ajatella miten maailma muuttu, nyt minä olen hoitajani lapsille hoitaja. :) ♥ 


Huomenna kuva aiheena vuorossa olisi tästä olen riippuvainen. Olen monestakin asiasta riippuvainen, mutta en tiedä mistä eniten riippuvainen valinnanvaikeus

Asiasta eiliseen iltaan. Katsottiin sen uuden sarjan, Sleepy hollow, avaus jakso ja se oli loistava! Suosittelen seuraamaan kyseistä sarjaa, jos vähänkin tykkää mysteereistä, menneestä ajasta ja päättömästä ratsastajasta. ;)

Nyt me alotetaan Under the Dome sarja, eli siis ruutu.fi pyörimään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti