torstai 9. tammikuuta 2014

Riippuvainen

Jos pitää valita vain yksi asia josta olen riippuvainen, niin se on perhe.

Kuva otettu kummitytön ristiäisistä
Vasemmalta ylhäältä: Siskoni mies, siskoni, isäni, äitini ja mieheni
Vasemmalta alhaalta: Pikkusiskoni, kummityttöni, pikkuveljeni ja minä

Elämässä on paljon hyvää. Paljon ystäviä, sukulaisia, tuttuja. Elämässä voi olla monenlaisia perheitä. Mutta lapsuuden perheitä voi mielestäni olla vain yksi. 

Ja minulla on täydellinen sellainen.

On paljon ylämäkiä, mutta niin on niitä alamäkiäkin. Ja niitä kuuluu olla...
Sisarukset repii toisiltaan hiukset päästä. Äiti ja isä ovat vihaisia kun et ole toiminut ohjeiden mukaan. 
Aina ne samat virret
Mutta vaikka kuinka laitamme vastaan jokaisessa pienessäkin asiassa, on se äiti ja isä ne jotka auttavat sinut jaloillesi tai ovat ylipäätään auttaneet sinut elämään. 

Minulle perhe tarkoittaa suurta. Lähinnä sitä, että siihen kuuluvat tällä hetkellä minun perheeni, mieheni perhe ja tietenkin kummityttöni perhe. Sukulaisia meillä on paljon, minun puolelta ja mieheni puolelta vielä enemmän. Perhe on siis suuri käsite minulle ja kaikkein arvokkain. Periaatteessa meidän perhe vaikkei omia lapsia olekkaan, voiko siis perheeksi kutsua täysin on etusijalla, mutta tietysti siinä ohella tulee meidän molempien perheet.


Lisätäkseni tähän perhe teemaan, saavuimme kotiin juuri ravintola Harald:sta, Turusta. Olimme siellä pitämässä keskustanuorten vaihtokokousta. Ja näin olleen keskustanuoret on omalla tavallaan minulle perhe. Meillä on ympäri Suomen paljon ihania ystäviä, joiden tunnen kuuluvan perheeseeni. Nuorten perheeseen.


Huomisen aiheena onkin kesäkuva, ja mitä todennäköisemmin kuva tulee olemaan viime vuoden kesältä, ellen sitten löydä jotain yltiö vanhaa ja hauskaa kesäkuvaa menneiltä vuosilta. I can try! :D

Nyt mä meen laittaa itteni lähestulkoon univalmiuteen. Huomenna on perjantai ja se tietää sitä, että alkaa viikonloppu ja myöskin sitä, että huomenna on reeni päivä! 

BOOMKAH! Että roppa kiittää.

Huomisiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti