lauantai 18. tammikuuta 2014

Valinnainen kuva

Tää perjantai päivän postaus jää kyllä yön postaukseksi. Olin nimittäin ensin päivän töissä. Kotiin saavuttuani aloin siivoileen pakastinta, kun isäntä oli sen sulattanut päivän aikana. Sitten se piti vielä täyttää ja otettiin sitten yhdestä tv-tasosta kuvat ja sekin piti pistää myyntiin jo, mutta taitaa suosiolla jäädä huomiseksi. Nimittäin sen verran paljon painaa silmäluomet, että ihmettelen miten vieläkin oon hereillä. Sitkeesti vaan tuntuu jaksavan kroppa. 
Tuossa ennenko alettiin tv-tasoa kasailemaan, syötiin ruoka ja sen jälkeen tuli hirvee kipu vatsaan. :( 
En tiedä miksi ja mistä, mutta ei ollut närästystä. Oli kuin joku olisi puukolla pistänyt kovin selästä vatsaan. Tälläkin hetkellä sattuu selän puolelta, kuumottelee. 
Toivottavasti nyt ei mitään vatsatauteja tähän suuntaan ilmaannu, koska nyt ei olisi semmoisten aika. 
Tää kroppa ei sitä kestä kyl sit yhtään! 

Tänään tai siis eilen vuorossa valinnainen kuva joka onkin sitten kuva haasteen viimeinen kuva, eli nro. 30. Tässä oon pitkään yrittäny miettiä, että minkä kuvan haluan teille julkaista ja lopulta päädyin tähän;

Sara, Sini, minä ja Santeri

Mulla ei oo mitään hajua, että koska tää kuva on otettu, mutta hyvän kuvan äiti tai isä on meistä saanut. Me ollaan edelleen keskenämme ihan samanlaisia. Varsinkin minä ja pikkuveli. Yhtä kaheleita.
Tähän on hyvä päättää tämä haaste. 

Ja tähän on hyvä päättää tämä koko päivä. Pitää nukkua hyvät unet, jotta huomenna jaksaa tehdä puuhommia. Toivottavasti pakkanen ei ole liian kireällä päällä aamupäivällä, jotta hommat onnistuu.

Hyvää yötä ja mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti