tiistai 7. tammikuuta 2014

Erilaiset


Tänään vuorossa erilaiset.

Huomenna vuorossa kun olin pieni.

Niin erilaiset yhdessä ollaan
Mut mun elämässä riittää kun oot tässä


Mielekäs päivä tänään takana. 
Rankka aamuvuoro ja sen päälle rankempi reeni! Kyllä kuitenkin kannatti käydä salilla ja tästä se nyt sitten lähtee. Ylihuomenna todennäköisesti uudestaan!! 
Mä saan vielä itteni kesä kuntoon 2014 ainakin syksyksi 2014. :D 

Tänään oltiin saatu posti ovella asti. Meidän seinäkalenteri saapui vihdoin ja viimein tänään ja sen vuoksi se posti ovelle asti tuotiinkin. Oli ihana kuulla, kun avokki kertoi soittaessani, että kalenteri on kotona. ♥ 


Tilasin kalenterin vistaprint:ltä ja jälleen edulliseen hintaan. Sieltä saa kortit, mukit ja kaikki mahdolliset todella edullisesti! Ifolorilla teetän yleensä kuvat ja teen kirjat, mutta kalenterit teen vistaprint:llä. Ja laatu on mitä hienoin ja vistaprint:llä pystyy paremmin muokkaamaan syntymäpäivät jne. kalenteriin tilatessa ylös. Yksi miinus kuitenkin on, että nimipäiviä en oo vielä saanu lisättyä mistään täppä kohdasta kalenteriin. Nimipäivät siis vistaprint:lle!

mau! Otanpa rennosti...

Tein tänään jälleen ruoaksi laatikon, mutta tällä kertaa käytin siinä porsaan suikalelihaa ja hain sen palvista oikein. Siitä tuli oikein murea ja mehevä laatikko. Jälkiruoan hain juuri leivinuunista ja saadaan siis kohta pannaria iltapalaksi. ;) Kyllä meitin kelpaa taas ja mun varsinkin kun oon kauheesti ollu tänää rehkimässä ja sitte heti mässäilen... Hyi minua!
Mutta pääasia, että pitää itsensä liikkeessä ja kunnossa. 

Ny mä meen nauttimaan pannukakusta ja loppuillasta ja uudesta sarjasta joka alkaa tänää sub:lta, Sleepy Hollow


Mukavaa loppuiltaa myös Sinulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti