sunnuntai 19. tammikuuta 2014

top 3 listalla

Olen nyt tässä parin päivän ajan kuolannut EMP:n sivuja. Ja nimenomaan sieltä huppareita. Yhdellä työkaverilla oli sieltä tilattu huppari päällään ja mä ihastusin siihen HETI. Nyt sit mulla on kolme suosikkia tällä hetkellä, jotka haluaisin sieltä tilata pitää vielä miettiä niitä ennenko tilaileeItse yllätyin siitä, että haluaisin nämä juuri näillä väreillä kun kuvissa ovat. Yleensä valitsen sen mustan, koska se on perus ja helpoin ja luulotaudin kanssa se hoikentaa muka enemmän

Mitkä ovat tällä hetkellä sun top-listalla? Vaatteita? Asusteita? Vai jotain muuta?

Mulla olisi lisäksi vaikka mitä top-listalla, mutta ootan nyt että tasottuu tilanteet. 
On meinaan toivottavasti jo matkalla tilattu uudet kuoret puhelimeen ja ne oli toivelistalla ja no jos eivät tuu ni sitte ovat edelleen mun toivelistalla.


Oli muuten todella mukava ilta eilen. Käytiin tosiaan syömässä meidän hyvän ystävän kanssa ja sen jälkeen mentiin miehen kanssa leffaan. Käytiin katsomassa Nälkäpeli 2 ja vaihteeksi minä en tiennyt, että siitäkin tulee kolmas, joten jäi vähän harmittamaan. 
Ennen leffaa käytiin kahvilassa ja mä otin ihanan donitsin ja sen lisäksi vaahtokarkkikaakaon, ihana. 


Tänään tehtiin puuhommat ja saatiin ne tosi rivakkaan vauhtiin hoidettua kun kassaneiti oli apuna. ;P
Nyt tarttis saada takka sopivan lämpöiseksi, niin voisi laittaa ruoan uuniin tulemaan. Sen jälkeen saakin nauttia vain sunnuntai-illasta ja eilisestä putouksesta.

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille.

3 kommenttia: