keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Painavat silmäluomet...


Tähän mennessä viimisen viikon ellei jo kohta kahden oon ollu klo 18 jälkeen jo aivan kuitti. Kroppa on ihan nuutunut ja tuntuu ettei jaksa kantaa itseään. Sitten tälläi yhdeksän maissa tulee pieni piristys ja kun kello läheneekin jo 22 oon jälleen aivan kuitti. Ehkä tää "kaamos" tai mikä lie pistää vaan kropan sekasin. Mitä tää ikinä sitten onkin, mukavalta se ei tunnu. Sen tiedän ainakin, että influenssa tekee tuloaan. Nuha on pahempi aamuisin ja kurkkukin oli tänä aamuna hieman kipeä. Päivisin paleltaa ja iltasin tuntuu ku ois kuumetta likimain 40 astetta vaikkei mitään olekkaan. Hohhoijaa!

On kyllä paljon hyvääkin! Vaikka itse olisi erittäin nuutunut, niin silti ollaan hyvin jaksettu tehä kotona hommia. Yläkerrassa, lastenhuoneissa, on ovet ja karmit paikoillaan. JES! Näyttää muuten hieman oudoilta, ku pitkään kuitenkin olivat vain avoinna. "Kehykset" tekee paljon! :)
Isäntä ja isänsä kanssa tehny hommia mukavasti. Mäkin oon nyt iltasin maalaillu vessan karmeja ja sitten "kynnyksiä". Hommaa riittää vielä paljon, mutta kyllä me tästä selvitään. Kunhan vaan jaksetaan olla ahkeria ja tehdä, niin tästä tulee mahtava talo!

Unelmakotia rakentamassa. ♥ 


Molemmissa lastenhuoneissa on ovet paikoillaan.
Kyllä ne näyttää hienoilta!
Pian saa maalata niitä ihan rauhassa, ovien takana. ;)


Jottei työnteko ala maistua puulta, niin on hyvä pitää melua! ;)

Parin viimisen päivän homma.
Yläkerran vessan karmit maalauksessa.

4 kommenttia:

 1. Väsymystä täälläkin.. ihan kamalaa -.- Ajattelin, että helpottais kun lumi tuli maahan piristämään.. no ei .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ihan samaa... Mutta taisi olla turhaa. Ehkä tää alkaa helpottaa, ku saa selvitettyä mistä johtuu.

   Poista
 2. Kivalta näyttää, bloggaisitko lapsistasi myös ? Olen ahkera lukiasi enkä ole nähnyt mainintaa lapsistasi :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, meillä ei ole lapsia vielä. :) laitamme kotimme uusiksi ja yläkertaan tehdyt huoneet tulevat olemaan lastenhuoneita heti kun niitä on. Ennen sitä ovat ns. vierashuoneita, mutta on tarkoitettu lastenhuoneiksi. :)

   Poista