sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tunteet


Tänään vuorossa tunteet, huomenna vuorossa olisi täällä minä asun

Tämä kyseinen kuva on otettu v. 2009 miehen isoisoäidin 90-vuotisjuhlista. Vaikka me näytetään kuvassa siltä, että olisi "kinaa", niin sitä ei todellakaan ollut. Kamera vain todella osuvasti sai otettua kuvan meistä sillä hetkellä, kun "isottelin" miekkoselle. :DEilisen postauksen tein ihanaisenJohannaisen koneella ja siis heidän luonaan. ♥ Oltiin viettämässä mukavaa yökyläilyä heidän luonaan, pitkästä aikaa! Ja oli oikein mukavaa. Pelattiin mukavasti lautapelejä ja tuli aivan uusia pelejä kokeilutakkin. :) lautapelifriikkejä? 


Leikittiin myös Nestori kissan kanssa ja on kyllä ihana pikkunen. :)

Tänään ennen kuin lähdettiin kotiinpäin, käytiin kaikki yhdessä Salon Megamyyntiareenalla jälleen. Tuli sieltä sitten ostettua itselle tarpeellista ja pikkusiskolle syntymäpäivälahjaa. ;)
Ostettiin muumimamma kuviolla varustettu kakkulapio, jotta olisi "kunnollinen" myös meillä tupperwaren muoviset on aika hanurista ollu. Ostin myös muumiaiheisia finlaysonin käsipyyhkeitä, lisää kokoelmaan. ;) Ja lisäksi lisää muumiaiheisia kynttilöitä, tai itseasiassa kynttilälyhty. Eli aikamoista muumi menekkiä on tässä talossa nähtävissä, saas nähdä missä vaiheessa menee ihan överiksi koko homma. :D

Pikkusiskon synttärilahjaa en halua tänne vielä paljastaa, mutta jotakin suloista ja kaunista on tiedossa hänelle. Tammikuun lopussa vietetään niitä vasta, mutta oli mukava löytää jo ajoissa hänelle sopiva lahja. 


Tänään luvassa vielä ystävien kanssa kaffittelua ja herkuttelua, tänään kun tulee alle 20-vuotiaiden MM-lätkän finaali ja avokki saa kaverin kattomaan sitä kanssaan, ni mä sitte nautin juoru seurasta ja leikitään hauvan kanssa. :) 
Huomenna tulee mun vanhemmat ja sisarukset kylään, synttärikahveille. ♥ 

Nyt on muuten pakko hehkuttaa vielä, että mä sain mun jouluksi piti olla valmis toisen villasukan valmiiksi JO! Niinpä! Mä sain sen pääteltyä tässä tällä viikolla ja mun piti alottaa toinenkin, mutta sitten meni hermot, kun silmukat tippuili vaan. :( Ehkä mä saan sen ens jouluks sitte valmiiks. :D 

No mut näihin villasukka fiilistelyihin jääden, huomisiin! ;)6 kommenttia:

 1. <3 Kiitos rakkaat kun olitte kanssamme (leikkimässä)! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella mukavaa! :) Toivottavasti pian uudestaan ♥

   Poista
 2. Hieno saavutus! Mä en osaa kutoa ensimmäistäkään sukkaa :D Toi muumimamma <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä sitä tossa muutama kuukausi sen alotin, mutta ehkä mä saan seuraavaan ennen joulua valmiiksi. :D

   Poista
  2. Onnea villasukan valmistumisesta :D ite en kans enää osais..

   Poista
  3. Kiitti! :) En mäkään ois osannu, ellei kaveri ois auttanu. :D (katsomalla youtubesta ohjeita :P )

   Poista