maanantai 3. helmikuuta 2014

juhlia & remontointia

Viime kerrasta onkin aikaa. En ole jaksanut yksinkertaisesti kirjoittaa tänne, mutta tänään päätin että nyt on kirjoitettava kuulumiset. Kirjoitin viimeksi viime keskiviikkona, joten ei kuitenkaan montaa päivää jäänyt väliin. Viikonloppun kuitenkin tapahtui kaikkea mukavaa ja ne kuulumiset haluankin jakaa teille. :)


hoplaa!

pikkusiskon synttärikortti :)

käytiin ostamassa uusi jääkaappi, kyllä, jääkaappi! :D
vanha sanoi sopimuksen irti....

Perjantaina oli ensin normaali työpäivä. Päivän päätyttyä alkoikin illan riennot. Vein isännän juhlimaan serkkunsa syntymäpäivä ja minä lähdin ajamaan kohti Alastaroa ja viettämään pikkusiskoni 14-vuotis juhlia. Oon iha hirmu vanha jo! 
Vietimme samalla myös äitini syntymäpäiväjuhlat, koska hänen juhlansa olisivat olleet tälläviikolla. 
äidin lahja


esikoinen ja kuopus - jotain yhteistä? :D

höpöt

Pikkusiskomme sai lahjaksi meiltä kaikilta lahjakortin, joka sisälsi kuljetuksen ja lipun Robin:n keikalle heti kun sellainen keikka vain tulee. Oli neiti ihan ihmeissään, kun ei oikein tiennyt mitä olisi sanonut ja vielä lauantaina varmisteli, että minkälainen keikka tässä nyt on kyseessä, kun ei ymmärtänyt. ;)
Äidille annettiin lahjaksi uusin muumimuki, tosin ilman silmälaseja, mutta saipa kokoelmaansa tämän uudenkin. 
Syntymäpäiväjuhlat sujuivat hienosti. Mein Sini oli leiponut ja koristellut herkullisen kakun ja kummityttö oli ihana oma itsensä. Mun saavuttua juhliin, pikkuneiti otti mun laukun, kantoi sen olohuoneeseen ja hetken päästä olikin purukumit lattialla leviänä. Hurmaava neitinen.  


kummitädin huivi ja hanskat on niiiiiiiin ihanat :D


kummitäti ja eno luki kirjaa

pikkusiskot ja äiti

Saatiin sisarusporukalla otettua sitten uusi kuva meistä. Ollaan kyllä aikamoinen nelikko! :D Ne kuvat on jotain niin hupaisia, että toisia ei ole ja niitä on paljon. Äiti oli ihana ja räpsis kuvia, ku me yritettiin päästä järjestykseen. Oikein mukava perjantai-ilta päättyi siihen, että olin niin väsynyt, että heräsin yöllä sammuttamaan television ja pikkulampun. 


Lauantaina oli ihana herätä, kun oli lunta satanut lisää. Miten ihanan valkea maa. Lauantaina lähdin sitten isännän serkun puolison kanssa shoppailemaan. Oli kyllä mukava reissu, todellakin! Ostoslistalla oli ainoastaan salihanskat ja nekin sieltä tarttui mukaan, onneksi! Seppälästä löysin aivan ihana ruskean villapaidan ja hinta oli vain 6e. Gina tricosta ostin kaksi tavallista toppia, toinen harmaa ja toinen turkoosi/mintunvihreä. Prismasta ostin steamin reenihanskat. Tarjoustalosta löysin oikein mukavat lökärit. Mukavan päivän päätteeksi käytiin ostamassa mein miehille sapuskaa hesestä, että osas olla hyvää! :D 

Illalla oltiinkin sitten kassaneidin luona tekemässä ylläripizzaa ja toinen maistui oikein hyvältä, toinen olikin ihan kuraa! No mutta ne olikin ylläripizzoja. yök! Mutta siis kassaneidin luona pidettiin katsomoa taas putouksen parissa. :)


rakkaus

"Nyt otetaan se jalkateräduckfacekuva!" :D

Sunnuntaina jatkettiin remonttia. Laitettiin yläkerran kattoa kasaan. Paneloitiin ylitte puolen se ja meinattiin, että saatais kokonaankin, mutta saatiin mun mielestä oikein hyvin sitä tehtyä. Ensi viikonloppuna pitäisi saada loppuun ja lakatakkin sitten kertaalleen kun on paikallaan. Sitten pääseekin seinien hiomiseen ja maalaamiseen, sitä odotellessa. :)
Nyt on sitten yläkerran vessassakin ovi paikoillaan. Näytti jännältä tänään, kun kävin katsomassa ja räpsimässä lisää kuvia sieltä. Tänään pitikin olla reenipäivä ja päästä testaamaan uusia hanskoja, mutta ääni muuttui kellossa, kun töissä alkoi järkyttävä vatsakipu. Että ottaa nuppiin. Ehkä mä selviän tästä taas, ellei nyt sitten tuu se vatsatauti. huoh!


Yläkerta näyttää hassulta :D

ihana vessanovi! ♥ :D

Toivotan kaikille mukavaa alkanutta viikkoa! 
Ja ulkoilkaa paljon, siellä on ihan mahtava keli! :) 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Parasta tässä on, että se on omin pikkukätösin hiottu ja lakattu ja sitten ku löytys nuo ihanat kahvatkin vielä ♥

      Poista