sunnuntai 23. helmikuuta 2014

XO Ihan ensimmäiseksi haluan onnitella kaikkia Suomalaisia jotka voittivat Sotshissa!!!

fishtailbraid ♥


Tää viikko on mennyt oikein mukavasti. Koko viikon kohokohta oli tää viikonloppu, kun perjantai illalla suunnattiin nokkamme kohti Laitilaa ja yökyläilemään Karoliinan luokse. ♥

Että oli ihana nähdä ystävää pitkästä aikaa ja päästä juttelemaan kaikesta mahollisesta. Ihanaa! ♥ Toivottavasti pian nähtäisiin uusiksi ja kesällä viimeistään pidetään pitkä viikonloppu grillaten ja ulkoilen! :)

Lauantaina tultiin sitten iltapäivästä kotti ja kierrettiin Raision kautta, ostettiin lisää maalia, kun sitä tuntuu menevän jonkun verran. Tänään maalasin toisen lastenhuoneen sitten uudelleen ja vielä tarvitsee ainakin kerran maalata se huone, sitte saakin laittaa listoja ja laminaattia miettiä ja kaappeja rakentaa. Kyllä tää tästä alkaa kodilta näyttämään vaan enemmän ja enemmän.
Isäntä oli isänsä kanssa levyttänyt alakerran lähes kokonaan loppuun asti perjantaina ja nyt on alakerran vessassa seinät paikoillaan ja OVI! :) 
Vitsi näyttää hienolta, kattokaa vaikka;alakerran takkahuone/olohuone

Tänään on sit tosiaan kerran toinen lastehuone maalattu uudelleen ja kaikki alakerran seinät on hiottu kittaamista varten. Muutamista kohdista puuttu vielä seinälevyjä, mutta ne on ihan pieniä kohtia. Pian saa sitte ruveta alakertaa maalailemaan ja tarttis ruveta tätä käytössä olevaa asuinpuolta remontoimaan. Lattiat pitäis hioo ja lakata ja seiniä maalata. 
Makuuhuoneesta lähtee tapetit pois ja tilalle tulee maali en pidä tapeteista
Jossakin vaiheessa sitten laitetaan mein eteinenkin uuteen uskoon, mutta sen aika tulee joskus sitten. Kunhan nyt päästäis siihen vaiheeseen, että väliseinän sais ottaa pois, kun pölyttäminen loppuu. Ehkä me sitte toukokuussa ollaan jo oikeasti paremman puolla! ;)

tältä mä näytin hiomisen jälkeen...
jotenki kummassa pääsi harmaantumaan. :D


Eilen ja tänään ollaan syöty burgereita ála Suví. Että ne oli hyviä!


Kyllä ny on kiva olla ku vatta on ihan täynnä! Jälkiruoaks me ostettiin twix, mars ja snickers jätskei. Niitä saa kohta syyä. ;)

Huomenna alkaa sitte uus viikko ja uudet kujeet. Tiedossa on töitä, seinien maalaamista ja kittaamista ja hiomista. Kyllä sitä onneksi ehtii rauhottumaankin välillä. Ensi lauantaina ois tiedossa kouluttautumista keskustanuorten puolesta ja Olkiluotoon mennään tutustumaan oon ollu siellä joskus ennenki. Mutta ennen sitä tosiaan pitkä viikko edessä! Onneksi sitä jaksaa, kun vaan pitää mielensä virkeänä. Työpäivän jälkeen on kyllä mukava maalata kotona seiniä, on jotenkin rentouttavaa kummallinen minä o.O

Mutta ehkäpä minä livahdan tästä pakkaselle päin ja aletaan herkuttelemaan porukalla kyllä, kassaneiti on meillä hommissa myös :P


Ihanaa sunnuntai-iltaa ja mielekästä alkavaa viikkoa! ♥
P.S. Millä mielin olette näistä keleistä?

3 kommenttia:

 1. Ihana ko te ootte niin ahkeria ja aikaansaavia. Koskahan sitä itsekin aktivoituisi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollaak yllä otettu aika hyvin iteämme niskasta kiinni! Tai pakkohan se on, jotta pääsee nauttimaan koko talosta! :)
   Kyllä se kato sullakin vielä lähtee... ;)

   Poista
 2. Oottepa ihanan reippaita :) Mullakin on pari pientä kevät projektia täällä meidän asunnolla :)

  VastaaPoista