tiistai 18. helmikuuta 2014

Vihdoin!

Täällä taas, pienen tauon jälkeen! Harmittavaisesti en eilen saanut teille kirjoitettua, mutta jos tänään onnistaisi ainkakin sain tämän alkuun

VAROITUS! Luvassa PALJON asiaa! ;)

Lauantain juhlatamineet! ;)

Mennyt viikonloppu on pitänyt sisällään yhtä sun toista kommellusta. Ollaan juhlittu, remontoitu, lötkötelty, naurettu ja vähän lisää remontoitu. :D

Viime perjantaina vietettiin ystävänpäivää ja mä unohdin vallan toivottaa tänä vuonna sitä teille kaikille. :( Mutta mä laitan teille kuva terveiset tänään koko viikonlopulta! Joten saatte myös mun ystävänpäivä terveiset! ♥ ♥Rakkaalle aamiainen ystävänpäivä aamuna ♥ ♥
Ystävänpäivä aamuna, tein kotona meille aamiaisen valmiiksi ja laitoin yllätyksenikin valmiiksi. ;) Ostin nimittäin isännälle ystävänpäivälahjaksi uuden lautapelin lautapelit on meidän yhteinen juttu ja myöskin ostin paljon kehuttuja ja mainostettuja geisha keksejä jotka ei yhtään ees maistunee geishalle. Ihanan aamiaisen jälkeen lähdin viettämään työpäivää ja edellisenä työpäivänä olin työtovereilleni tehnyt kortin ja jättänyt heille suklaata sinne yllätykseksi ja ilmeisesti oli piristänyt heidän työpäivää. ;)
Mielekkään työpäivän jälkeen alkoikin pidennetty viikonloppu ja se alkoi suhteellisen rennosti, nimittäin perjantai iltana ei tehty remonttia isäntä oli isänsä kanssa saanut meille portaat valmiiksi ja ne oli upeat, tekin saatte nähdä ne vaan askartelin mummini syntymäpäivälahjaa koko illan. Aikaisemmin sillä viikolla olin käynyt ostamssa 50x70cm kokoiset kehykset ja niiden sisälle sitten askartelin hänelle suuren kollaasin lapsenlapsistaan ja hänestä. Kyllä siinä meni tovi, että sen sain valmiiksi ja meni muuten liimatuubikin pitää muistaa laittaa ostoslistalle.

Meidän portaat 
Lahja mummille
Lauantaina oli sitten juhlapäivä. Mummini 80-vuotis juhlat Alastarolla. Koko aamu meni häslätessä, juhlavaatteita miettiessä ja itsensä kasassa pitämisessä. Arvelin kotona jo, että tulen romahtamaan juhlissa siinä vaiheessa kun ojennamme lahjaa mummille ja luen hänelle kortin johon löysin suloisen runon laitan sen myös teille tähän. Juhlakuteet päälle ja autoon!! Juhlapaikalle oli saapunut jo muutamia muitakin vieraita kuin me. Siskoni perheineen oli onneksi jo paikalla, jotta pääsimme ojentamaan lahjaa. Herkin silmin ja tuntein annoimme lahjan ja oli kyllä mummi erittäin iloinen lahjastaan. 


"Kultaakin kalliimpi."

Kortin runo:

Päivä paistaa, hymyy suu.
Linnut laulaa, tuoksuu puu.
Mummu suukkosen meiltä saa, 
tänään tahdomme sulle onnea toivottaa.

Aurinko kurkistaa metsän takaa
tullut on aamu, onnea jakaa
Me tahdomme näin sinut yllättää,
onhan päiväsi, mummu, kaunehin tää.

Toivon juhlapäivänäsi
vilpittömin sydämin,
että onnettaren käsi
sua sienais hellimmin.

Onnea olkoon tulvillaan
juhlapäiväsi tää,
sillä kauniit hetket
eivät koskaan unohduksiin jää.

Onnenpäiviä, ilon hetkiä
elämä sinulle suokoon,
kukkien loistoa, kirkkaita säteitä,
aurinko tiellesi tuokoon.


Juhlat sujui erinomaisesti, ruoka oli maittavaa ja seura parasta. Kahvien jälkeen alkoivat ihmiset lähteä pois. Siispä mekin aloimme tehdä lähtöä, autoimme kuitenkin siivouksessa hiukan. Sitten otettiin vähän evästä mukaan ja otettiin mun pikkusisko Sara meille myöskin mukaan. Loppuilta menikin sitten herkkuja napostellen ja putousta katsoen. Tosin yö meni sitten ihan pipariksi, kun mulla vaihteeksi vatsa sohlasi ja oli ihan hirveän huono olla. :( Pari tuntia olin yksin hereillä, ennenkuin päätin mennä kokeilemaan nukkumista. Onneksi helpotti kun sai vihdoin nukutuksi...
Sunnuntai aamun koittaessa oltiin kaikki ihan puhki. Mulla edelleen vaivas yöllinen valvominen vatsan ja oman voinnin kanssa ja muilla muuten vain aikainen herätys. Sunnuntai tiesi maalaamista ja ruoanlaittoa. Pikkusisko oli ihan innoissaan kun sai tietää että tiedossa olisi maalaamista ja PALJON! :D Onneksi hän pitää siitä. ;)
Yläkerran olohuone maalattiin sunnuntaina ensimmäisen kerran. Tehtävän jälkeen lähdettiin kauppaan ja arvatkaa vaan... Haettiin kassaneiti myöskin meille!! :D Ilta meni siis erittäin hienossa sivistyksessä ja äijien mielestä pikkusisko sai paljon lisää sivistystä heidän seurastaan. ;) No ainakin sen jälkeen hoettiin kaikki: "Todellakin todellakin todellakin... aaaivan aaaivan aaaivan... Puhuvaan puhuvaan puhuvaan..." 
Tehtiin sunnuntaina ruoaksi pizzaa ja tällä kertaa gluteenitonta. Pohja tehtiin Semperin gluteenittomista jauhoista, muutoin aikalailla samanlainen kuin "normi" ohje. Pohjasta tuli erinomainen ja täytteiden kanssa loistava. Kaikki tykkäsivät! :) Ahkera maalari hommissa! ;)Maanantaina mulla oli sitten vapaa töistä ja siispä Sara sai olla meillä kaksi yötä. Maanantai aamu alkoi ensin lattioiden luuttuamisella, kissat olivat sitten päättäneet metsästää ja levittää sisälle kaiken mahdollisen, HYI!!! 
Siivoamisen jälkeen aloin tekemään vohvelitaikinaa, halusin meille erilaisen aamiaisen. Ja ihan mielettömän hyviä tulikin. Nämäkin tehtiin samoista Semperin jauhoista kuin tuo pizza. Pikkusisko oli kyllä onnensa kukkuloilla ja mielestään ei ollut ennen syönyt vohveleita. 
Maukkaan aamupalan jälkeen lähdettiin taas hommiin, MAALAAMAAN! :D Saatiin onneksi maalattua seiniä enemmän, kuin toisiamme! Maalaushommien jälkeen alettiin tekemään ruokaa ja tehtiin perunabroilerlaatikkoa ja sekin oli erittäin maukasta. :) Jälkiruoaksi tein meille mutakakun ja sekin gluteenittomana. Kyllä nyt on kokeiltu yhtä sun toista gluteenittomista jauhoista ja kaikki onnistuneesti! :) Ajattelin laittaa tulevina päivinä postaukset näistä ohjeista tänne teille. 
Illalla sitten lähdettiin viemään Saraa kotiin Alastarolle. Äidin ja isän luona katsottiin kuvasaldot lauantai illan juhlista ja todettiin, että eniten kuvattiin Lulua, Saraa ja meidän pöytää. Onneksi mummistakin oli muutamia kuvia. :)
Alastarolta lähdettiin sitten kotiin päin aika pian, kun mulla oli tänään aikainen vuoro töissä.
Tämä päivä onkin sitten mennyt tätä viikkoa alottaen, pikemmin työviikkoa aloittaen. Ensin työpäivä ja sen päätteeksi maalaushommia. Ei huono, saa treenin tehtyä. On muuten aika hyvää treeniä, kun seinää maalaa telan kanssa ja nousee ylös ja alas MONTA kertaa. :D Ei tarvii kyllä yhtään hävetä vaikka vähän söisi jotain herkkuja, kun kotona saa treenin!

Nyt mä kirjottelen teille viimeisiä sanoja tältä päivältä ja no tältä viikonlopulta, mulla se viikko alkoi vasta tänään ja tuntuu kyllä hassulta, että huomenna on jo keskiviikko. Isäntä lähti käymään kassaneidin luona ja minä päätin jäädä kotiin, jotta saan tämän teille rakkaille valmiiksi! :) ♥ 
Kiitän ja niiaan teille ja toivottavasti tästä nyt selviää syy, miksi en ole ehtinyt joka ilta teille postailemaan. Jospa tämä tästä rauhoittuu. :)

Mukavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Suvi + kieli = nauran! Ihanaa kun jotkin asiat ei koskaan muutu <3

    VastaaPoista