torstai 13. helmikuuta 2014

Tämä viikko on pitänyt sisällään remonttia, paloharjoitukset, ulkoilua ja paikkailua.

Remontti on edennyt suhteellisen kivasti. Yläkerran seinät on kitattu ja hiottu ja tänään saatiin katto teipattua piiloon. Viikonloppuna jatkuu siellä sitte hommat. Isäntä kävi hakemassa alkuviikosta portaiden aineet ja nekin siis alkavat edetä omalla painollaan. Näyttää hyvälle. :)


Meillä oli töissä tiistaina 112-päivä ja oltiin ihan innoissamme kaikki. VPK:n porukka kävi esittelemässä lapsosille paloauton sisältö ja päästiinpä myös kyytin. Toisen kerran elämäni aikana.
Muistihan kaikki vaihtaa palovaroittimien patterit 11.2.? ;)


Ulkoiltu on ja paljon. Tämä viikko on ollut muutoin mukava ulkoilun suhteen, mutta piha-alueet on kamalan jäiset ja nyt jälleen todella loskaiset. Jospa tää ilma tästä pakastuisi pikkuhiljaa.
Sain alkuviikosta napattua suloisen kuvan. ;)


Olin eilen hammaslääkärissä ja vielä kerran pitäisi käydä. On se vaan epämiellyttävä paikka käydä vaikka lääkäri osaa hommansa todella hyvin ja todella nopesti pääsee nopeemmin pois. Kävin siinä sitten ostamassa kotona tarvittavia juttuja ja myös mummin 80-vuotislahjaan tarvikkeet. Huomenna ilta menee lahjaa tehdessä ja lauantaina päästään sitten juhlimaan meidän mummia. ♥ Tänään posti oli ihana toi mulle mun toiset kuoret. ahh Ihanat USA:n lipulla koristellut kuoret, joissa on myös korttipaikka sisäpuolella. Kyllä nyt kelpaa. ;)


Viikonloppuna siis juhlitaan ja myöskin rempataan. Lauantai on pyhitetty päivä, mutta sunnuntaina aloitetaan hommat. Mun pikkusisko tulee meille lauantaina juhlien jälkeen yökyläilemään ja pääsee sitten meitin kanssa hommiin. Sunnuntaina selvii sitten mitä oikeen me hommaillaan tulevina päivinä. ;) Mulla kun huomenna alkaa viikonloppu, niin meenkin sitte vasta tiistaina töihin, maanantaina oon kotosalla hommissa. Ensi viikolla täällä päin vietetään hiihtolomaviikkoa, joten tulee rauhallinen viikko ihan kaiken suhteen. Sitä ootellessa. :)

Mutta nyt mä vetäydyn koneelta ja meen suihkun kautta petiin. 
Viikonloppua odotellessa. :)

Kummitytöltä ja Siniltä tuli tänään ystävänpäiväkortti ♥ ♥ ♥ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti