sunnuntai 9. helmikuuta 2014

ai mitä meille kuuluu?!

Meille kuuluu oikein hyvää! 
Remontti etenee ja muutenkin tuntuu että hommat luistaa nyt tosi hyvin. 
Koko tää viikonvaihde on menny remonttia tehdessä eikä edes ärsytä, ettei olla muuta tehty. 

Viimeksi oon kirjoittanu viime tiistaina ja syy siihen, että en oo kirjottanu on se että en oo yksinkertaisesti taas ehtinyt. Mutta nyt pyhitän hetken sunnuntai-iltaani teille ja kirjoitan teille meitin menneen viikon kuulumiset jälleen kerran saattaa olla, että seuraavatkin postaukset tulee viikonloppuisin, koska silloin oon varmasti koneen ääressä käymässä. 

Työpäivien jälkeen oon siis maalaillut taas. Alakerran vessan ovenkarmit menossa ja tänään sain ne sitten viimeisen kerran maalattua, eli ovat valmiit paikoilleen laitettavaksi. Isäntä on tällä viikolla saanut alakertaan puut seiniin, joihin tulee sitten portaat kiinni pian lisää lakattavaa ja maalattavaa ja myöskin keittiö ja ruokailuhuone on nyt sitten levytetty loppuun. 
Eilen me saatiin yläkerran katto loppuun paneloitua ja vielä lakattuakin kerran. Onneksemme kassaneiti suostui tulemaan meille apuun, niin saatiin hommat hoidettua ja illalla pidettyä putous katsomo. ;) 

Tänään saatiin hiottua yläkerran seinät ja sain puoleen väliin kitattuakin ne kitti loppu kesken, muuten oisin tehny ekan kerran jo koko huoneen.
Että tämmösissä hommissa täällä tälläkertaa. Kyllä me tästä edistytään joka päivä ja no joka viikko. Kunhan vaan jaksetaan. Motivaatiota riittää ainakin näihin hommiin, mutta salilla käynti on jääny nyt parilta viikolta. Mutta isännän kanssa ollaan todettu, että tärkeimmät etusijalle, kyllä mä ehin siellä salilla juoksemaan vielä. :D

Tällä viikolla isännän nimellä saapui postipakettilappu ja hän sitte allekirjotti sen, jotta pääsen sen hakemaan. Onnekseni ehdin ajoissa postiin ja sain sieltä mun toisen tilaaman kuoren. Ai että se on ihana!  En ois uskonu ikinä, että oon näinkin tyttömäinen, mutta kyllä!


Nyt tää sunnuntai ehtoo jatkuu sillä, että mä en tee mitään korkeintaan imuroin vielä. Pitää kyllä sen verran tehä, että kattoo alkavalle viikolle kaikki tarvittavat tavarat valmiiksi, jottei huomen aamulla tuu kiire. 

Nauttikaa vielä illasta ja mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

P.S. Ystävänpäivä lähestyy, oletteko jo miettineet yllätyksiä rakkaillenne?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti