perjantai 27. joulukuuta 2013

"palautuminen arkeen"


Hoplaa vaan! Tänään oltiin sitten töissä. Ja jotenkin huvittavaa, että yksi päivä töissä ja sitten on viikonloppu. Mikäs tässä ollessa. Ei sinällään mulla mitään lomaa lomaa ollut, mutta pieni joululoma oli ihan tarpeen. Oli se kivan virkistävä kuitenkin ja tänään oli pehmoinen lasku työmaallekin. Tänään ehkä ihan parasta oli, kun yksi varahoitolapsi tuli nukkarin jälkeen, heti herättyään, halaamaan mua ja kuiskas: 
"Oot paras hoitaja jonka oon tavannu." ♥ 
Lämmitti sydäntä ja mieltä paljon. :)

Tänään tosiaan olin töissä. Eilen oli ystäviä käymässä ja heidän ihana hauvansa. Kyllä oli menoa meitin talossa, kun se pieni, Ryökäle nimeltään, saapui ovesta sisälle. Muutamat juorut ja muut saatiin kivasti vaihdettua pitkästä aikaa ja näin joulun jälkeen. Sit me suunniteltiin jo alennusmyynti shoppailupäivää ja sekin päivä on siis jo hoidossa! Sitä siis odottelemaan.
Mari & Ryökäle ♥

Kassaneiti tuli meille tänää ja hän kauniisti tiskasi meidän tiskit! Suuri kiitos siitä! Oli meidän Suvi merkkinen tiskikone HIUKAN jumissa. Mun vasen käsivarsi on todella kipeä, todennäköisesti eilisen klapihommista. Hakkasin kirveen kanssa muutaman tunnin taas, ehkä siinä sitten syy siihen. Sit eilen heräsin aamulla siihen kun oikea takareisi veti suonta ja paljon. :( Se oli ihan järkyttävää! Siitä asti sitten ollu takareisi ihan juntturassa. Kyllä huomaa että oon lusmuillu salilla käynnin kanssa. Alkuvuodesta otan niskasta kiinni ja jatkan taas mun "harrastusta". :D Ehkä mä sit jopa opin käymään siellä paremmin. Tai no voi olla että siinä vaiheessa kun aletaan maalailemaan meidän toisen puolen seiniä ja kattoa, niin menee aika niihin ja todennäköisesti aikalailla kokonaan. 

Kassaneiti ite! :D
On kyl niin mahtavat ystävät meillä. 

Kyllä me tästä selvitään! Mä oon ottanu sellasen kannan, että meen täysillä aina yhden päivän kerrallaan ja en ajattele kuukautta pidemälle, joskus en edes niinkään kauaksi. Se on helpompi niin. Oma aika kun on kortilla, päivässä ei tunnu tunnit riittävän tai no siinä vaiheessa kun tuun töistä kotiin, ni ei riitä enää ajatukset tekemiseen. Harmittavaista. :/
Mut pää pystyssä eteenpäin. Uusi vuosi tulee pian. Sitä oon toitotellu täällä ja tuun varmasti viimiset päivät toitottamaan, ihan vain itseni vuoksi. 


murun pizza!

Tämän päivän muut saavutukset olivat älyttömän maukkaat suussa sulavat sämpylät. Äijät tykkäs ja itsekkin kun maistoin, niin olivat kyllä todella herkullisia. Pizzaa tehtiin lisäksi ja isäntä sitten teki itselleen joulupizzan. Hän sai facebookista ideointia, kun jotkut olivat linkanneet kuvan pizzasta, joka oli tehty joulukuusen muotoon ja siihen täytteet koristeluna päälle. Joten hän sitten laittoi täytteeksi maksalaatikkoa, perunalaatikkoa ja kinkkua. Pohja oli aivan tavallinen pizzapohja. Ja ilmeisesti oli maittavaa, koska pizza meni aika hätäiseen alas ja maistui myös kassaneidille. :D
Mä sitten olin tylsä ja tein ihan normaali kinkku-kebab pizzan. :D

mun pizza!

Eiliseltä jäi kuva laittamatta kuva haasteeseen. Harmittaa hirveesti, koska musta ois saanu loistokuvan metsurin vaatteissa. :D Nyt mä tyydyn siihen mitä muru musta sai tänään otettua, kun mä sitä joulukuusen muotosta pizzapohjaa leikkasin. 


tänään siis päällä:
seppälän farkut
2x gina tricot:n topit

Eli vuorossa oli se päivän asu ja huomenna vuorossa tämä tekee minut iloiseksi.
Huomenna mä kirjotan niinkuin pitää. Eilen meni vaan niin pitkäksi kun oli vieraita kylässä ja sitten vielä oli pakko käydä suihkussa, jotta tänään ei ollu puupölyssä kun meni töihin. Joten siksi eilinen kirjoitus jäi tekemättä. Tänään siis otettu aikataulua kiinni, vähän ainakin.

Nyt mä jatkan mun häröilyä täällä, kun noi äijät tossa jotain pelailee vehkeillään. :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti