lauantai 21. joulukuuta 2013

ensimmäinen "lomapäivä"

Salon Megamyyntiareenalla oli oma bändi!

Aamu alkoi todella ihanalla eleellä. Rakas toi aamiaisen sänkyyn, leipää ja kahvia. Ja sen jälkeen koko päivä on mennyt niin hienosti eteenpäin! Kyllä piristi.

Tänään meidän piti tehdä uusi klappikuorma, mutta kun alkoikin satamaan niin päätettiin lähteä Saloon tuhlailemaan ja ostamaan viimisiä joululahjoja. 
Ennen sitä käytiin kuitenkin oman kylän postin ja kaupan kautta. Postissa tuli jälleen kakkulehden uusimmat numerot ja lisähärpäkkeet. Kaupasta käytiin hakemassa kassaneiti mein mukaan, jotta hänkin saisi joululahjansa. ;)

Salon Megamyyntiareena oli ensimmäinen kohde. En ollut ennen edes käynyt siellä. Oli mielettömän hieno paikka ja sieltä tarttuikin mukaan muutamia juttuja. Yksi muumimuki tuli sieltä, menneen kesän sesonkimuki 2013.


Toinen muumimuki tarttui sitten honkkarista mukaan 
ja se olikin tämän talven sesonkimuki, 
jota ei myöskään itselläni ollut. 
Kyllä tää muumiperhe alkaa olemaan 
aika mahdottoman iso pian.



Joululahjoja tarttui myös mukaan, hautakynttilöitä ja aivan älyttömän ihana kahvipurkki. Myöskin tarttui pari kirjaa. Miekkonen ei ollu viimeks uskaltanu ostaa, kun ei tiennyt olisiko tarpeen minulle, mutta kun kyseessä on piirtäminen, niin tottakai sellanen kirja kuuluu mulle! :D Joten kaksi piirrustus kirjaakin tuli mukaan.




Ehkä tämän reissun yllättävin kohta oli, kun aivan älyttömän ihanat ja rakkaat ystävät tuli samaan aikaan parkkikselle, kun me oltiin lähdössä pois. Onneksi ei oltu vielä ehditty käynnistämään autoa, saati lähtemään. Oli mielettömän ihana nähdä Johannaa ja Tommyä. Kuulumiset onneksi saatii nopeasti vaihdettua ja sopia vähän tulevaa tapaamista joulunpyhille, jospa vaikka ehittäis näkemään sillon. Sitä ootellessa! 

rakastuin
Mein piti tosiaan mein kassaneidille hankkia asemakello joululahjaksi ja sitä ei sitten löytyny mistään! Tai no Jyskistä varmaan olis, mutta mentiin sinne sitten 10min sulkemisen jälkeen. Hyvä me! No todettii, että ehkä me saadaan se hankittua vielä tässä ennen joulua, ehkä?! No jos ei, niin joulun jälkeen sitten. :)

Ja saatinpa sitten lahja ystävältä meille. Vaikka hän ei vielä omaansa meiltä saanutkaan. Kyllä pari batterya, pätkikset, sodastream juoma ja kahvi on meille oikein oiva lahja. Se on hyvä, ku tiietää mistä me tykätään.









Kyllä voinen sanoa, että oli aivan loistopäivä taas! Ihanaa kun on älyttömän ihania ystäviä olemassa ja varsinkin mielettömän ihana mies vieressä. Mitähän mä tekisin, jos ei olisikaan...? Sitä ei osaa oikein edes ajatella. Niin monta ja ihanaa vuotta ollaan yhdessä kuljettu ja tullaan kulkemaan, että ei tarvitse menneitä pohtia. Ihana elää tämän hetkistä elämää, vaikka muutoksetkin on kivoja. ;)


Muutoksista ja menneistä puheenollen. 
Tänään on vuorossa kuva haasteessa vanha kuva ja mun kuva tulee tässä;

En osaa yhtään sanoa, minkä ikäinen tässä olen
mutta ilmeisesti olen saanut jonkun järisyttävän joululahjan,
koska ilme on sen mukainen. :D

Eilen oli viiminen työpäivä ja siis edessä KUUSI "lomapäivää". Perjantaina 27.12 töihin jälleen ja sitä ennen saa nauttia joulusta perheiden kanssa. ♥ 

Katilta
Jaanalta


















Sain eilen ihanilta työystäviltä (kuvat yllä) lahjoja ja tietysti jokuselta lapseltakin tuli ja ehkä paras minkä eilen sain oli muumimamman watsa kahwi. Pitäisi olla vatsa ystävällistä, joten sitä kokeilen tässä lomani aikana ja katsotaan kuinka minun käy. Jospa vaikka siinä olisi minun kahvi.

muumimamma 

Huomenna me sitten toivottavasti saadaan se klappikuorma tehtyä, jottei me jouluna jäädä ilman lämmitystä. Huomenna vuorossa myös kuva haasteen kuudes kuva ja aiheena onkin vihreä teema. Katsotaan mitä tuun keksimään. Mahtavaa loma aikaa kaikille ja varsinkin heille, joilla loma jatkuu ensi vuoden alkuun asti. :)

p.s. tässä kuva mun naamasta yhtenä aikaisena aamuna tällä viikolla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti