keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Luukku 11

Sain Anna kun kuivaan pois sun kyyneleet-blogin Nenneltä 11 faktan ja kysymyksen haasteen.
Ja pitkään pohdittuani päätin tehdä uudelleen, koska huomasin että edellisestä on muutama kuukausi (meneepä aika sukkelaan! :o ).

Kiitos Nenne! ♥

Haasteen tarkoituksena on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heidät, joilla on alle 200 lukijaa.

  1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
  2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
  3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
  4. Heidän tulee valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
  5. Sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
  6. Ei takaisin haastamista.11 asiaa minusta:

1. Kenkä fetissi. Rakastan kenkiä ylikaiken! Minulla on pari tuota ja pari tätä. Nykyjään en osta niin paljon kenkiä kuin joskus. Mutta kyllä sitä aina yhdet voisi hankkia. ;) Viimeksi hankitut ovat ihanat talviset pörrökengät Jeans.fi:stä. Ovat kyllä tulleet tarpeeseen!


2. Nirso. Ja olen sitä todella paljon! Toisinaan hävettää, kun en "suostu" maistamaan tai muuten ottamaan uusia ruokalajeja tai saati sitten tuttujakaan. Se on vain jäänyt tavaksi, mikä todennäköisesti tulee häiritsemään elämää jossain vaiheessa, mutta ehkä sitä pystyy vielä oppimaan uutta?! :o


3. Kahvi. Nautin todella paljon aamukahvista ja itseasiassa päiväkahvistakin. Mutta haittana siinä on, että saan kauheita vatsakipuja silloin tällöin. Riippuu paljonko olen juonut muuten viime aikoina kahvia. Virallisesti mitään ei oo löydetty, muutakuin että suolistossani, nukkapinta on normaalia matalampi. Ehkä sitten joskus...

4. Innokas sisustelija. Oon viime aikoina sisustanut ja paljon. Tuntuu hyvältä saada koti näyttämään kodilta, vaikkakin se on vielä kesken, mutta kuitenkin. Ehkä mitä paremmalta asiat näyttää nyt, niin sitä helpompi on ajatella tulevaa.

5. "Minä itte". Teen TODELLA paljon asioita yksin, koska olen tehnyt aina niin. Eilen juuri, kun valmistin meille rahkaa jälkiruoaksi, avokki huuteli, että tarvitsenko apua ja totesin kylmästi vain, että en! No sitten alettii keskustelee, että kun en koskaan tarvitse apua, en sitten missään asiassa, niin miksi?! Ajattelin vain mielessäni, että oon aina tehny ite kaiken, ehkä se on se syy... Jospa tästä lähin osaisin pyytää myös apua, tai ottaa sen avun vastaan, kun tarjotaan?

6. Netti riippuvaisuus. Istun todella paljon tietokoneella tai siltä se joskus tuntuu. Hommia olisi vaikka mitä, mutta silti jumitan itseni tänne. Tästäkin on vain tullut tapa ja ajanviete. Onneksi tehdään kuitenkin avokin kanssa paljon asioista yhdessä, niin en oo jatkuvasti täällä sit kuitenkaan.

7. Keräilijä. Keräilen tällä hetkellä muumimukeja. Viimeksi tuli ostettua se 7 kappaletta niitä ja yhdellä reissulla kyllä. Joku voisi ajatella, että "MITÄ RAHAN TUHLAUSTA?!", mutta jokainen meistä kerää jotain. Minulla sattuu nyt vain olemaan "kallis" maku. :D 
8. Bloggari. Taitaa olla muutama vuosi mennyt tästä minun bloggari "urastani". Mietin toisinaan, että miksi ryhdyin tähän. Mutta ajattelin varmasti, että tästä tulee minulle asia jota tulen varmasti tekemään ja josta tulen nauttimaan. Ja näin siinä on käynyt! Ihana saada kirjoittaa lukijoilleen ja ihana seurata toisten blogeja. ♥

9. Kesä-Syys-Talvi. Nämä vuodenajat ovat minulle tärkeimmät. Toki on kevätkin, mutta siitä en nauti niin paljoa kuin näistä muista. On ihanaa maata vihreällä nurmella ja katsella taivaalle tuulen tuivertaessa kasvoja. Ja on ihanaa syksyisin kerätä lehtiä ja katsella kun ne putoilevat väriloisteessa maahan. Ja talvella on ihanaa kun öinen tähtitaivas loistaa ja pakkanen alkaa kiristymään, hanki narskuu jalkojen alla ja voi lämpimässä kainalossa katsoa taivaalle. 

10.  Kerran käynyt ulkomailla. Ja sekin tapahtui viime joulun tienoilla. Olen miettinyt lasketaanko Turku-Tukholman välinen reitti tai sitten Helsinki-Tallinnan välinenreitti ulkomaanmatkaksi? Jos niin sitten olen käynyt enemmän, mutta jos ei, niin sitten matkustin kunnolla ensimmäistä kertaa ulkomaille viime talvena ja se oli todella huisi reissu! :)

lentokoneesta kaapattu kuva!

11. Inhoan matematiikkaa. En ole koskaan ollut siinä hyvä. Yläasteella meni nyt jotenkuten, mutta kun ammattikouluun päästiin, tuli siitä suoraan sanoen yhtä helvettiä! Uuden oppiminen on mahtavaa, mutta jos se tuntuu tuskaiselta, niin en kannata yhtään. Ehkä siksi matematiikan opettaja joskus sanoi minulle viidennen uusinta kerran jälkeen: "Annan sulle säälistä tän ykkösen, jottei sun tarvii enää uusia..."


Kysymykset joihin minun pitää vastata:


1. Mitä kolmea asiaa arvostat itsessäsi?
- Sosiaaliset taitoni, piirtämisen "lahja" & pitkäjänteisyys

2. Entä mitä kolmea asiaa arvostat muissa ihmisissä?
- Persoonallisuus, omana itsenä oleminen & toisten ihmisten tukeminen

3. Mikä on kaikkien aikojen leffafloppi?
- Joku kauhuleffa varmaankin, en oikein osaa sanoa. :D

4. Pitsatäytteesi?
- Jauheliha, kebab, fetajuusto

5. Lempivärisi?
- Lila

6. Hame vai housut?
- Hame, kun ei tarvii käyttää sukkahousuja muutoin sitten housut. :D

7. Millainen olisi unelmien kotisi?
- Sellainen jota me tällä hetkellä rempataan. :)

8. Mitä harrastat?
- Salilla käymistä (jäänyt kyllä nyt vähille...), piirtämistä silloin kun ehtii, pyöräilyä ja näin talvisin pulkkamäessä olemista ja vähän muutoinkin ulkoilua.

9. Mistä haaveilet?
- Että saadaan talo valmiiksi ja alottaa elämän suunnittelu pidemmälle. ♥

10. Oletko jo saavuttanut joitakin unelmiasi?
- Omakotitalo ja mies. ♥ 

11. Haluaisitko muuttaa itsessäsi jotain? Jos haluat, niin mitä?
- Itsekuria! Haluaisin paljon paremman itsekurin, jotta liikkuminen ja oman hyvinvoinnin ylläpitäminen onnistuisi paremmin. 


Kysymykseni haastetuille:

1. Lempikirjasi?
2. Esine/asia jota ilman et voi lähteä ulos?
3. Tällä hetkellä elämäsi tärkein ihminen?
4. Oletko riippuvainen jostain?
5. Jos olisit eläin, mikä olisit?
6. Koska aloitit bloggaamisen?
7. Iltalehti vai Iltasanomat?
8. Jos voittaisit lotossa päävoiton, niin miten käyttäisit rahasi?
9. Kerro yksi huono ja hyvä puoli itsestäsi?
10. Lemppari asusteesi?
11. Mikä on parasta talvessa?

Haastan seuraavat blogit:

1. Sonnela
8. New Me


2 kommenttia:

  1. Postaustoive: Olisi kiva lukea esittely teidän talosta, missä kerrot vähän tulevista remonteista ja paljon, paljon kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos postaustoiveesta! :) Voinen yrittää tehdä senlaista postausta tänne! Silloin tällöin päivittelen pieniä juttuja mitä ollaan tehty, mutta voin yrittää tehdä enemmän! ;)

    VastaaPoista