sunnuntai 8. joulukuuta 2013

pikkujouluja & jouluostoksia

Huomenna saa sytyttää toisen adventtikynttilän ♥

Työnraskaan raatajana pääsin torstaina jälleen jouluostoksille. Oli kyllä todella rentouttavaa, vaikkakin olin noussut aamulla jo 4:30 ylös ja nukkumaan mentiin sitten 02:30 seuraavana yönä. Oli siis piiiitkä päivä, mutta todella hauska, niinkuin osasin odottaa!

Päälimmäiset tarpeelliset meillä oli uudet verhot, kynttilöitä, kissojen ruoat ja piparimuotteja lisää. Ja tulipa sitten kaikki hankittua + ylimääräistä. 

Verhot löydettiin city tarjoustalosta myllystä. Toiset on punaisilla tähdillä ja toiset beigen värisillä tähdillä. Täydelliset joulun ajaksi ikkunoihin. Mun piti ensin IKEAsta ostaa verhot, mutta sieltä ei sitten löytyny kuin paneeliverhoja ja kankaita mistä sitten itse ommella verhot, joten päädyin helpoimpaan tapaan lopulta. Onneksi olivat edullisetkin vielä. Ehkä sitä joskus sitten saa paneeliverhot myös makuuhuoneeseen, nyt mennään kapoilla joka puolella.
Samasta kaupasta tuli ostettua myös ulkokynttilöitä edulliseen hintaan. 


Ihanaa kun saa kynttilöitä joka puolelle. ♥

makuhuoneen verho

kodinhoitohuoneen verho

kokeilin taas omalla kameralla erilaisia ohjelmia.


Myllyn prismassa meni sitten jokunen tovi. Kierrettiin ja kaarrettiin jokanen väli. Löysin lisää muumimukeja joita minulla ei vielä ollut. Onneksi oli -15% asiakasomistajille, tuli halvemmaksi ostaa enemmän niitä. Myös city tarjoustalosta tuli pari muumimukia mukaan, joten yhteensä ostin 7 muumimukia lisää.

Kokoelma senkun kasvaa. ♥Löysinpä prismasta myös kummitytölle joululahjan. Se jääköön vielä salaisuudeksi minkälaiset vaatteet kummityttö saa, mutta tiedän varmasti että tulevat käyttöön. 

IKEAsta tuli sitten ostettua lisää piparimuotteja ja se olikin ainut ostos siitä kaupasta lukuunottamatta kahvia ja suklaakrokanttikakkua. Kakku oli maittavaa eikä kahvikaan huonoa ollut.

Loppuilta meni sitten pikkujouluja viettäen. Oltiin mein ystävän luona leipomassa pipareita ja juomassa glögiä. Kyllä tuli hyviä pipareita, vaikkei ehitty kuorruttaa niitä, seuraava erä sitte.

Kotona avokki rupes vaihtamaan verhoja paikoilleen ja muutenki järjestelee ostoksia. Oli kyllä todella ihanaa saada heti koti kauniimman näköiseksi vielä enemmän. 

Tähän mennessä ollaan vietetty kahdet pikkujoulut ja viimiset oli sitten eilen. Oltiin naapurissa juhlimassa linnanjuhla teemalla. Kerran itsenäisyyttä juhlittiin, niin pitihän sitä sitten laittaa puvut oikein päälle! ;)
Oli mukava kävellä vaikka hiukan satoikin lunta, mutta ilma oli raikas ja ihana. Ja ilta kokonaisuudessaan oli todella mukava, kun nähtiin pitkästä aikaa ystäviä. Ollaan meinaan oltu aikalailla poissa kaikesta, kun ite ollu sairaana ja sitten töissä ja remonttia hommattu tässä sitte kanssa. Tänään lakkasin pari ovea ekaan kertaan ja huomenna olisi sitten vuorossa lisää, jos vain suinkin ehtii. Pitää puuvarastoa täyttää, ennenku kokonaan loppuu, jottei välttämättä heti jouluna tarvii puukuormaa tehdä. Hyvää ilmaa siis toivoen!
Löysinpä muuten lisää jouluvaloja meille! Pari vuotta aikaa mein makuhuoneen ikkunaan laitoin jonkunlaisen taulua muistuttavan jouluvalon ja sitä viime joulunakin etsisin mutten sitten löytänyt. No nytpä löysin! Että tuntu hyvältä saada se ikkunalle. Nyt ei tarvii nukkua pilkko pimeässä laisinkaan. ;)
Ehkä tässä nyt pientä iloa teillekin lähettelen täältä meiltä. Oon tällä hetkellä todella onnellinen, itseasiassa onnellisempi olo ei voisi olla. Ihanaa kun asiat järjestyy ja olo tuntuu hyvältä, vaikkakin vatsa vaivannut tänään taas, mutta muutoin kaikki on hyvin, oikein hyvin!

Olisi oikein mukava kuulla, että miltä teillä alkaa näyttämään näin joulun alla ja tietysti nähdä eikä vain kuulla. Joten linkatkaa blogejanne, jos ootte joulupostauksia paljon tehneet. 


On ihana jakaa ideoita ja ajatuksia muiden kanssa! :)

1 kommentti:

  1. Ihanat joulunalustunnelmat!

    Heitin sulle haasteen blogissani, käy vilkaisemassa jos kiinnostaa. :)

    VastaaPoista