torstai 19. joulukuuta 2013

Luukku 19.

Tänään on viimein se torstai, jota jo tiistain odottelin. Meni päivä suhteellisen nopiaan lasten kanssa töissä touhuten. Ennen kotiin saapumista, pitipä käydä hakemassa sapuska tarpeet ja tänään tehtiin kirjolohikiusausta jälleen, oli viimeksi niin hyvää.
Riittää viikonlopuksi siitä ruokaa ja alkuviikosta alkaa sitten ne jouluiset ruoat. Ehkä ensi viikon kestää jotenkin. Todennäköisesti aikamoiset turvotukset tulossa!

Tämän päivän kuvan aiheena on perheenjäsen. 
Tänään julkaisen mun rakkaimmasta ihmisestä kuvan...♥ ♥

Rakkaus on kädet, jotka tiukentavat otettaan ympärilläsi.

Huomenna odotettavissa pientä loma fiilistä! Töiden jälkeen mennään miehen enon nimipäiville ja siellä se ilta sitten meneekin parin ihanan tyttösen ja koiruuden kanssa. :) Saas nähä mennäänkö siitä sitten vielä ystäväpariskunnalle pelailee lätkää ja juoruilee. ;)

Luukut alkaa käydä vähiin ihan jokaisella. Enää viisi yötä ja sitten ois aatto. Aika on mennyt todella nopeasti ja toisinaan ihmettelee, että mihin tämän kaiken ajan on tänä vuonna käyttänyt. Tuntuu ihan mahdottomalta, että olisi ehtinyt edes tehdä jotain. Mutta tässä sitä taas ollaan. Yksi vuosi tulee täyteen ja jää taakse. Hyviä muistoja tämäkin vuosi sisällään pitää, mutta harmittaahan se, että vuosi on taas takana päin. No mutta jos ensi vuonna tulisi lisää mahtavampia muistoja. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti