perjantai 9. maaliskuuta 2018

Vaunut

Vaunuja ja rattaita on olemassa vaikka ja kuinka paljon!
Se ajatus, kun piti ruveta omalle lapselle miettimään vaunuja ja minkälaisia, mitä me tarvitaan oikeasti? Mitä kaikkea niistä löytyy? Kuinka monimutkaisia ne ovat? Ostetaanko uudet vai käytetyt? Ostetaanko vaunut ja rattaat erikseen vai yhdistelmävaunut? Vaihtoehtoja on PALJON!

Ajatus yhdistelmävaunuista kuulosti minusta parhaimmalta idealta. Ei tarvitse ostaa erikseen vaunuja ja rattaita. Sitä paitsi, yhdistelmävaunuihin saa myös turvakaukalon kiinni. Kyllä sitä uusia yhdistelmävaunuja tuli katsottua ja tutkittua joka puolelta, mutta ainut inhottavin asia niissä on ollut hinta. Mitä enemmän kaipaat lisäosia, sitä enemmän se tekee hintaan lisää. Ja kyllähän sen ymmärtää, niinkuin olisi autoa ostamassa. :D

-

No me kuitenkin saimme todella hyvän tarjouksen ystävältäni. Tulihan niitä ehdokkaita esiin tässä, mutta yleensä tuppaantui olemaan pelkästään vaunut tai pelkästään rattaat. Nämä yhdistelmävaunut ovat kuitenkin todella hyvässä kunnossa, todella hyvin pidetyt ja vielä erittäin näppärän oloiset.

Vaunukoppaan on hyvin aseteltu heijastimia. Ja onpahan alakori, jonne pääsee mahdollisesti kissa nukkumaan! :D

Näiden kokonaisuus on meitä ajatellen oikein hyvä. Pääsemme liikkumaan perheenä yhdessä joka puolelle. Vaunujen aisan korkeutta saa säädettyä, joten se helpottaa meidän molempien kulkemista niiden kanssa. Näihin saadaan kiinnitettyä turvakaukalo, joka myös tuli samaisesta paikasta. Näin ollen päästään yhdessä käymään lähes missä vaan, kun muistetaan napata rattaat vaan kaukalon alle mukaan.
Telakallinen turvakaukalo on nykypäivänä muutenkin erittäin käytännöllinen. Kaukalon saa kätevästi nostettua autosta pois ja laitettua sinne, joten ei tarvitse vöiden kanssa taistella, eikä tarvitse availla vöitä ja nostaa vauvaa, jos vaikka vauva on torkahtanut.
Kaukaloon saimme myös mukaan kaukalopussin, jossa on vauvan mukava olla ja pysyy lämpimänä.


Edellinen omistaja oli poika, mutta me ei vieläkään tiedetä kumpi tulossa. Elämme jännittäviä aikoja...

Vaunuissa on mahdollisuus siis myös rattaisiin ja tulevaisuudessa jos sitä osaa tarvitaan, ei meidän erikseen tarvitse ostaa rattaita. :) Ja tietenkin löytyy 5-piste valjaat, pysyy pikkuinen hyvin kyydissä mukana.
Aisaan saa kiinnitettyä halutessaan hoitolaukun ja myös pussukan, johon vaunujen kanssa kulkija saa halutessaan puhelimen, juomapullon tai vaikka välipalaa, mitä milloinkin lenkillä sitten tarvitseekaan.

Vaunuissa on kääntyvät etupyörät ja ne helpottavat kulkemista varmasti. Edellinen omistaja kehui tätä ominaisuutta ja mitä niitä ollaan tässä kokeiltu olemme toteneet, että ketterästi kulkevat ja kääntyvät kyllä. Mahdollisuus on myös vaihtaa eteen isommat renkaat halutessaan.

Väritykseltään vaunut ovat rusehtavan beiget ja itse tykkään kovasti! On neutraalit ja eivät kesähelteillä varmaankaan ole kovin kuumat, kuin esim. mustat vaunut olisivat.
Myös hyttysverkko ja sadesuoja kuuluivat mukaan.
Sadesuoja on oranssi jossa on valkoisia tähtiä ja tästäkös tämä tuleva äiti innostui! :DKuitenkin, kokemus on vasta edessä näiden vaunujen kanssa. Kunhan joka päiväiseen käyttöön päästään, niin annan teille varmasti kokemuskohtaisen postauksen näistä. Nyt me vain odotellaan, että aika kuluu ja päästään harjoittelemaan perhe-elämää, joka muuten lähestyy kovaa vauhtia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti