torstai 29. maaliskuuta 2018

Meidän arki

Sain vinkin, että haluaisitte kuulla meidän arjesta, no minäpähän kerron! :)

Mistä meidän arki sitten koostuu?
Siskontytön ristiäisistä.

Arkipäivisin mies käy töissä normaalisti 8-16, herätään yhdessä ja syödään aamupala yhdessä.
Kun mies on lähtenyt töihin, menen itse hetkeksi sohvalle ja nyt viime aikoina olen torkahtanut siihen aina hetkeksi (ilmeisesti kroppa kerää voimia tulevaan). Mun päivät menee aikalailla odotellessa ja ihmetellessä. Töissä kun kävin, niin saatoin aamulla hyvin siivota koko talon tai sitten valmistaa illaksi päivällisen jo valmiiksi. Nyt kun on äitiyslomalla, niin en kauheasti ole uskaltanut suunnitella mitään menemisiä ja lähinnä ne menemiset on sitten tässä liki kotia tai pyydän tulemaan meillä käymään.

Kotona saa sitten puuhastella, siivota, laittaa paikkoja, nyt talvi aikaan lämmittää takkaa, ruokkia kissoja ja myös antaa huomioo heille. Mielenkiinnolla odotetaan, että miten kissat tulevat reagoimaan meidän uuteen arkeen, joka voi alkaa ihan milloin tahansa. Kaikki kolme kun ovat mun perään koko ajan ja nyt vielä kun olen äitiyslomalla ollut, niin tuntuu että ihan sama minne menen, niin joku tulee perässä. :)

--

Iltapäivällä kun mies tulee kotiin niin me syödään yhdessä. Sen jälkeen, riippuen suunnitelmista, saatetaan lähteä johonkin tai sitten jatketaan kotona hommia. Ollaan esimerkiksi eteistä rempattu tai sitten tuolla isännän äijäluolassa laitettu paikkoja kuntoon. Onhan niitä menojakin sitten. Isännällä on kokouksia sillon tällöin ja no, mulla ei kauheasti enää oo mitään yksin menemisiä ja toisaalta se ei haittaakkaan. On turvallisempi olo lähteä yhdessä liikenteeseen, varsinkin näillä viikoilla. :)

Joskus ne illat sitten menee vaan sohvalla maatessa ja se ei oo yhtään väärin!
Monet sanoo, että "nauttikaa nyt siitä yhteisestä ajasta, kun vielä voitte!", mutta jotenkin itse ajattelen, että eiköhän sitä yhteistä aikaa ole sittenkin kun vauva on täällä. Sitä kuitenkin ajattelee, että itse siitä omasta ja yhteisestä ajasta on osattava ottaa ote, eikä päästää siihen ettei sitä olisi laisinkaan. Kunhan vain avaa suunsa!
Me onneksi osataan aika hyvin nollata ajatukset kotona ollessamme.
Ja ei sitä aina tarvitse lähteä johonkin nollausta varten.
Kyllä oma mies ja kotisohva on paras vaihtoehto! ♥ 


Meille on saapunut kevät/kesä kotiin!
Kunpa ulkonakin jo olisi kunnon kevät!
Viikonloput meillä on ollu aika täyttä viimisinä kuukausina ja se on ollut ihan mukavakin, vaikka kotona onkin hyvä olla. Ollaan nähty paljon ystäviä ja vietetty yhdessä aikaa. Yleensä meidän viikonloput koostuu siitä, että käydään toisena päivänä jossakin ja toisena sitten hoidetaan kotihommia ja meille saattaa tulla joku kylään, vaikka meillä saattaa kyllä joka päivä olla joku käymässä. :D

--

Uudenlaista arkea sitten odotellessa. Eipä sitä oikein voi mitenkään ennakoida. :D Vaikka miten sitä ajattelisikin, niin en usko, että sitä pystyy kuvittelemaan täysin tai lähes mitenkään, että minkälaista on olla lapsen kanssa ja samalla hoitaa taloutta. Sen näkee, kun se hetki koittaa! :)

Tälläistä on meidän arki! Vaihtelevaa ja silti melko rikasta! :)

Kertokaahan, minkälaista teidän arki on? :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti