maanantai 18. marraskuuta 2013

Vihdoin

Jälleen yksi viikonloppu on vierähtänyt ja uusi viikko alkanut.Täällä tosiaan vietettiin todella pitkä lauantai illanvietto. Ystävä pariskunta saapui lauantai iltana meille, juomat kylmässä ja herkut pöydällä. Oli kyllä todella mukavaa. Minä menin viimeisenä nukkumaan ja kello näytti viimeisellä katsomisella su aamua klo 07:00, joten erittäin pitkä lauantai ilta. 
Pelattiin monopolya ja oli muuten täysin naisten peli! Heidi vei voiton ja mä tulin toiseks! ;) 
Nukuinpa sitten sellasen parisen tuntia ja niillä unilla mentiin sitten sunnuntai päivä, aika hurjalta tuntu taas! Ja meikäläisen vatsa kiitti viikonlopusta todella paljon... :( Ja voin kertoa, ettei kannata kokeilla känniankkaa lämpimillä juomilla, HYI! 
En kyllä aatellu kokeilla enää uudestaan! :DNo eilen illan suussa päätin sitten vaihtaa joulu ilmeen meille kotiin, 
lepakot sai kyytiä ja tilalle tuli jouluvalot. ♥ oih! ♥
Voi miten kauniilta meidän kodihoitohuone/keittiö näytti, 
kun sammutin valot niin kynttilä sekä jouluiset valot loistivat. 
Ainoastaan lumi puuttu enää, sitten joulu on todellakin tulossa. ♥mun ilmeestä voi päätellä, ettei kovin hyvä olo
oo viikonloppuna olluna... :s


Tällä viikolla on paljon ihanaa tiedossa, siitä kirjoittelen vielä tämän viikon aikana. ♥

Tänään olin sitten hammaslääkärissä ja siltä näyttää mun naamakin! :D 
En oo sitte muutamaan vuoteen ollu ja nyt päätin ottaa niskasta kiinni ja hoitaa hampaat kuntoo jälleen kerran, ettei vaan tuu sit mitää yhtäkkistä.
No muutama reikä löytys ja lekuri päätti pahimman paikata heti. Hyvähän se vaan oli, ens kerralla (13.12. ja kyllä perjantaina o.O) todennäköisesti paikataan loput, joten mä oon sitten sen tulevan viikonlopun naama ihan turvoksissa. \o/


muikeena oon! :D


Ja ehkä parhain asia tälle päivälle on se, että mun muumikokoelma sai lisä täydennystä! Onneksi on olemassa hienoja alennus aikoja, niin uskaltaa ostaa mukeja.

Muitakin muumifaneja liikenteessä näin ale aikoina? ;)


No mutta minäpä jatkan iltaani. Muutamat työhommat on saatu hoidettua ja isäntä on kaverinsa luona käymässä, joten mä voin tässä sitten tehdä melkein mitä vaan... 
Eli en mitään! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti