tiistai 19. marraskuuta 2013

Ei peritty taito!

Inspiraatio! 
Keskellä työpäivää ajatukset alkavat laukata. Tulossa on avokin kummitädin syntymäpäivät ja aina ongelmana ollut "mitä viedä lahjaksi?". 
Ajatukseni oli; kissa kortti. 
Hän rakastaa kissaansa ylikaiken, joten mikäs sen hienompi kuin kissa aiheinen kortti tai tässä tapauksessa menisi jo taulun puoleen.

Ajatus valmiina, ainoastaan puuttuu toteutus. Mutta, minäpä olin niin innoissani asiasta, että tein sen juuri hetki sitten valmiiksi! :) 
Kyllä tuntui hyvältä tehdä sellaista mitä todellakin tuntuu osaavan ja mitä rakastaa. Mielestäni jälkikin on sen mukaista, että jotain kai meikäläinen osaa. 

Saatte itse kertoa mitä te pidätte tästä teoksesta.
Tässä aikalailla alkuvaiheelta.
Piti kokeilla ensi pari kuvaa,
että miltä alkaa näyttämään.
Lopputulos on kuitenkin mielestäni hieno!Vaihekuva..


Lopputulos! :)
Tosiaan, piirtäminen on kuulemma ei peritty taito minulla. 
Kuulemma (en ole 100% varma) isäni eikä äitini osaa piirtää saati sitten isovanhemmista kukaa. Tiedä sitten lopullista totuutta. Olen nähnyt vanhempieni piirtävän, mutta en isovanhempieni, ehkä mummin, mutta hän onkin ainut kenet isovanhemmista tiedän ja tunnen... ♥

Olen onnellinen siitä, että minulla on taito, jota voin käyttää hyödykseni työni puolesta ja ihan muutenkin. Harmittavaista vain on, että sitä tulee todella harvoin piirrettyä. Siksi arvostankin sitä, että saan toisinaan inspiraatioita tehdä töitä joko ystäville/perheenjäsenille lahjaksi tai vain omaksi huviksi. 

Onko sinulla jokin taito mitä et ole perinyt?
Entä taito jota todella arvostat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti