sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Halloween 2013

Varoitus! Suuremoinen kuvapostaus!!

Perjantaina vietettiin töissä lasten kanssa halloween naamiaiset ja oli kyllä mahtavaa. Hienoja asuja kaikilla ja me aikuisetkin oltiin panostettu asuihimme!

infrapunakuva vasemmalla ja oikealla puhelimella otettu kuva (lumia 900) ilman muokkausta.
Kuvassa on siis halloween teemainen lamppu.

Kurpitsalyhty ♥ suloinen!

Siis meillä olisi halloween kamaa ihan älyttömän kokosiin juhliin,
ehkä ensi vuonna sitten vietetään naamiaisia!

Lauantai meni nukkuen ensin puoliin päiviin ja iltapäivällä lähettiin sitten ystäväpariskunnalle viettää iltaa. Toisinsanoen, äijät pelas lätkää ja muijat juorus! Oli kyl kiva ilta.
Käytii hesemätölläki ja ei muuten tullu vatsa yhtään kipeäksi.

On kyllä ollu rauhallinen viikonloppu.

Tänään ollaan oltu kotona, siivoiltiin vähän ja tuli pestyä pyykkiä pari koneellista. Ja alettiin tossa noin tunti aikaa sulattaa mein jääkaappia, jossa on ihana pikku pakastin, joka on aina ihan jäässä! :D Joten onneksi ulkona on suhteellisen viileät ilmat, ni pysyy ruoat viileinä. Asennettiin mein "asema" kello paikoillensa myös. Nyt osaa tietää kellon joka suunnasta! :DNyt äijät kasaa pyykkilaatikkoa, jota ovat muutaman viikon tässä tehnee. Lauri halus tälläsen laatikon itellensä, kun kyllästy pahvilaatikkoon, joten tässä on lopputulos siitä mitä saivat aikaan, ja on muuten kestävä ja hieno!


Laatikon omistaja meni sisälle laatikkoon,
on siis tilava!

Fiilikset ylipäätään. Torstain uutiset sai oman olotilan nousemaan vaikka vieläkin tuntuu että ajatukset laahaa maata. Tästä on hetkellin nousu ja energiapurkaus tiedossa.
Ensi viikolla alotan salilla käymisen ja pakotan itseni siihen! Koko kroppa huutaa kuolemaa varmasti, mutta se tekee sitä nyt kun en ole käynyt salilla. Fiilikset siis nousemassa!

Juha Tapio ♥ katottiin Vain Elämää perjantain jakso
ja oli muuten mieletön! Aikamoisia versioita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti