maanantai 25. marraskuuta 2013

piparintuoksua tonttujen juoksua...

Kiirettä, huisketta, salaisuuskuisketta,
siinäkö joulu on?

Joulu saapuu jokaiselle,
lapselle ja aikuiselle.
2008 Jouluna tehty muumitalo


Alkaa pikkuhiljaa huomaamaan, että tulee kiire joulun suhteen. Kaupoissa huomaa, että joulu on jo ovella ja no tasan kuukauden päästähän on joulupäivä, joten ei se ole kaukana enää. 
Viime viikon loppu puolella tuli sitten ensilumi ja se pysyi sentään hetken maassa ja kävin nopsaan napsimassa kuvat siitä, jottei jäisi unhoon.
Viikonloppuna mun oli pakko päästä neljän seinän sisältä ulos ja oltiin sitten Turun kävelykadulla avaamassa joulukatua Keskustanuorten kanssa. 
Jaettiin joulumieltä jokaiselle. :) 
Laitettiin vihreet hupparit niskaan ja lähettiin koreinemme kävelemään kohti kävelykatua. Ihmisiä oli PALJON ja oli mahtava huomata miten paljon lapsiperheitä oli. 
Ihanaa että lähdetään koko perheen voimin aloittamaan joulua. Lauantai päivän aikana multa sitten lähti ääni ja tänäänkin oli vielä aika käheenä.
Ehkä se tästä kun rääkyy pari päivää. :D


Mehukatin kanssa oli pakko päästä kuvaan! :D

Jospa sitä tällä viikolla saisi aloitettua joululahjojen hankinnan. Aloittaisi näin pikkuhiljaa...
Vaikka todella moni onkin jo niitä hankkinut, mutta yleensä meikä tuppaa jättää ne aivan viime tinkaa, joten nyt oisin sitten ajoissa!!
Siis joululahjoja pohtimaan! :) 

4 kommenttia:

 1. Mitäs lahjoja on hankinnassa ;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No avokille todennäköisesti tai sitten haetaan yhdessä meille jotain kivaa ja tarpeellista. :) Kummitytön lahjasta en tiedä vielä mitä ostaa, kun sisko ei ole antanut mitään vinkkiä. Mun pikkuveljelle ja siskolle pitäis kehittää jotakin ja siskon ehkä tiiänkin jo, pitää vaan sinne kaupoille päästä ja no huomenna ois tarkotus lähtee Helsinkiin kun pääsen töistä. :P Sitten muutamille mein ystäväpariskunnille tars keksiä jotain kivaa. :) Ja jokavuotinen perinne, eli joulukukkaset, pitäis kehittää sukulaisille :D Viime vuonna annettiin joulukoristeet, jotka oli tehty pyyheliinoista, siis muotoiltu. :) Ehkä sitä jotain keksii :D Ja sit

   Poista
 2. Lahjan ei aina tarvitse olla ostettua tavaraa. Hetki aikaa, siivousapua, hieronta tai kaupassa käyntiapu vanhukselle, vaihtoehtija on vaikka kuinka paljon eikä maksa mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä aivan totta! :) Ilmaiseksi löytyy monenmoista lahjaideaa.

   Poista