keskiviikko 6. marraskuuta 2013

½ kiloa & 3 litraa päivässä!

Tänään oli mahtava treeni!
Onneksi sain aikaiseksi mentyä sinne suoraan töiden jälkeen, virkisti mieltä ja PALJON.
Huomenna lepopäivä, mutta jospa sitä pääsisi ystävän kanssa vaunuilemaan, niin saisi kroppa silti kyytiä.

Alotin tuossa maantantaina veden juonnin ja oikein urakalla. Nimittäin 3 litraa päivässä vettä! Aikamoinen työ on juomisessa, mutta itselläni on töissä 500ml pullo, jonka juon sitten ainakin sen neljä kertaa tyhjäksi, joten kotiin jää sitten vielä juotavaa.
On ollut hiukan vaikeaa, mutta kyllä ainakin vessassa oon ravannu ja usein. Salipäivinä tulee juotua salilla pari pullollista myös, joten ehkäpä tämä jää päälle.
Tänään alotin karppiruoan jälleen, tai ainakin tänään söin karppiruokaa. :D Eli porkkanaa, kurkkua, salattia, tonnikalaa ja raejuustoa. Oli aika namia, vaikken oo tonnikalasta välittäny. Salaattia ja lihaa! ♥

Tää on yleensä mun aika perus salaatti: kurkkua ja porkkanaa ♥ + kirsikkatomaatteja
Mulla on PALJON tupperware purkkiloita
ja muita tuotteita, kun olin tuossa vuoden verran myyjänä.
Onneksi näistä on paljon ollut hyötyä!


Nyt ihan offtopicina (hassua kirjoittaa se...), aattelin tässä joku päivä koittaa rustailla tänne sivuilleni erillisen sivun, jossa olisi meikäläisestä enemmän, eli tällänen esittelyn tyylinen sivu. Mutta jos jollain on jotain parempaa mielessä, niin saa toki ehdottaa.

Nyt minä jatkan iltaani leivinuunia vahtien (jauhelihamureke paistumassa) ja äijjien kanssa keskustellen (mitä mahtaa tulla). :D

Have a nice evening! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti