tiistai 7. heinäkuuta 2015

kesäloman aloitus...

Eilen alkoi meikäläisen kesäloma ja ihan hyvällä säällä alkoikin. Sain tehtyä pihahommia eteenpäin ja kuistiakin saatiin eteenpäin. Tänään tosiaan piti maalata, mutta jännä sade päätti pilata maalaamisen tältä päivältä!

Tänään kuitenkin päivää piristi vanhemmat ja pikkusisko, jonka sitten meille nappasin mukaani! :) Saa viettää lomaa meilläkin sitten, töiden merkeissä tottakai! ;D


Viime yönä tai no eilen illalla jo tosiaan alkoi vesisade ja se sitten päätti runnella meidän pionit takapihalta. :( No kävin sitten tänään hakemassa niitä sisälle, ettei roikkuisi "kuolleen" näköisenä.
Nyt ne sitten koristavat ruokapöydällä mukavasti ja muurahaiset tuli kaupanpäälle

Kuistia ollaan tässä tosiaan nyt yritetty laittaa uuteen uskoon, jotta kotoa lähtiessä ja kotiin tultaessa olisi kutsuvainenolo suorastaan. Mielestäni tällä hetkellä jo näyttää niin hyvältä, että on kuin uuteen kotiin tulisi vallan! :) Tässä teille ennen kuvia ja lopuksi tämän hetkinen tilanne. Tosiaan, viimeinen maalaus kerta puuttuu vielä ja sitten saisi laittaa ulkovaloa jne. omille paikoilleen.

Tästä me lähdettiin! Seinä ja ulko-ovi piiloon.Ensimmäisen kerran maalauksen jälkeen.
Maalattiin vanha ensin valkoiseksi, jotta ei sitten pilkota alta.

Laudoitus valmiina! Tämä on nyt eiliseltä oleva kuva ja tilanne on siis viimeistä maalaus kertaa vailla.

Ihana!

Nyt sitten toivotaan parempia kelejä, jotta saadaan maalattua loppuun ja päästäisiin kulkemaan ulko-oven kautta kotiin. :D

Katsotaan mitä päivittelen teille seuraavaksi. 
Kuistin tilanteen kerron teille, kun se saadaan päätökseen! :)

Ihanaa tiistai-illan jatkoa! ♥♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti