maanantai 20. heinäkuuta 2015

Day One.

Tiistaina 14.7. klo 17:40 lähti lento kohti Puolan, Gdánskia.
Reilu tuntia aikaisemmin oltiin sitten kentällä odottelemassa rakkausloman alkamista.

Tätä lomaa oltiin kyllä odotettu molemmat jo aikalailla ja se oli tarpeeseen tullut loma.Alkumatkasta ei tullut otettua laisinkaan kuvia, oli itsellä niin kova jännitys lentokoneeseen astumisesta ja ylipäätään lentämisestä jälleen. Viime kerrasta kun taitaa olla se nelisen vuotta aikaa. :D

Gdánskin kentälle laskeuduttiin onnistuneesti ja ilma oli upea! Aurinko lämmitti ihanasti ja tiedettiin, että luvassa on loistavat seuraavat neljä yötä. :)

Ensimäitteeks luvassa oli löytää meidän hotelli. Kenttä kuljetuksen piti jättää meidät noin parin kilometrin päähän omasta hotellista, mutta jättikin onneksi vähän lähemmäksi ja neuvoi mihin suuntaan lähdetään kävelemään ja etsimään hotellia. Alku matkasta ei oo paljoa muistikuvaa, lähinnä ehkä sen jännityksen takia ja sen ihmismäärän, jota sillon jo oli ja paljon.

Meidän hotellimme oli Puro Hotel ja aivan mieletön hotelli olikin! Meikäläisen reaktiot oli ällistyneitä lähes kaikesta. :D

Huoneessamme oli tabletti, jonka avulla toimi lähes kaikki. Valot sammuivat ja syttyivät, pystyit huoneen lämmön säätelemään itselle sopivaksi, se toimi television kaukosäätimenä sekä sillä pystyi soittamaan, tilaamaan huonepalvelua ja selaamaan nettiä. Ja se oli minusta niin kovin uskomatonta ja isännän mielestä olin aika hölmö. :DHotellin sänky oli erinomainen nukkua!
Kaksi muhkeaa tyynyä ja ihana peitto sekä oikean tuntuinen patja kruunas kyllä hyvät yöunet.


Hotellin jokaiset huoneet ilmeisesti olivat aikalailla samankaltaisia kaikki. Huoneeseen kun astut niin vasemmalla puolella olevan lasiseinän takana on vessa ja suihku tilat. Huoneen takana on sitten sänky ja televisio. Oikealla puolella oli vaatteille naulakko sekä kaapin sisällä jääkaappi ja kassakaappi. Pöydällä tabletti laturissa.
Jos olet minunlainen ihminen ja haluat olla vessassa omassa rauhassa, oli sekin kyllä mahdollista. Vessan ovessa olevat valkoiset ruudut peittivät aika hyvin ja suihkuseinän takapuolella oli mahdollisuus verhoon, jonka sai vedettyä kiinni huoneen poikki kokonaan.Kaikin puolin huone oli oikein loistava paikka yöpyä ja parhainta tosiaan oli se, kun kaikki toimi tabletin kanssa. :D Minä jopa sain sen hetkellisesti jumiin, kun selasin ennen nukkumaan menoa hetken iltalehteä ja sitten ei lämpötilan säätö ennen nukkumaan menoa toiminutkaan. Oli vähän lämpöinen nukkua viimiseinä yönä. :DHotellin aula oli myös todella moderni. Ilmaiset kahvit ja kaakaot kuuluivat huonepakettiin. Huonekortin avulla sait automaatista haluamasi juoman, joka oli aika loistava juttu myös. Ennen aamupalan metsästystä maistui mukavasti kupillinen kuumaa. :)


Jokaisessa "nurkassa" oli tablettitelineet, joissa oli tabletit. Jokaiselle jotakin tekemistä, pelejä, netin selausta, ilmeisesti kirjoja pystyit myös lukemaan. Aulasta löytyi myös muutamia lautapelejä. Panttia vastaan pystyit myös huoneeseen ottamaan pelikonsolin jos halusit. Me suunniteltiin, jos oltaisiin otettu, mutta ei me sitte otettu. :D


Hotellissa on kahdeksan kerrosta ja yllä oleva kuva on sieltä. Tuntui aika jännältä seistä lasiseinän vieressä ja miettiä, että nyt ollaan aika korkealla kyllä.Hotellimme vieressä oli maailmanpyörä, josta myöhemmin luvassa teille matskua.
Hotellimme katto oli maailmanpyörän puolessa välissä suurinpiirtein, aika korkealla siis oli maailmanpyörän huippu. :D

Tässä teille nyt ensmäinen postaus meidän lomasta, huomenna luvassa lisää! ;) ♥ 
#STAYTUNED

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti