keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Part two.

Ensimmäisessä postauksessa kerroin tosiaan meidän hotellistamme Puolassa.
Joka oli kyllä aika upea!
Nyt ajattelin kirjoittaa sen ensimmäisen päivän tai illan tapahtumista yleensä.


Tässä pari kuvaa kentältä, ylemmässä näkyy hiukan lentokentän rakennusta ja alemmassa sitten on iloiset seikkailijat valmiina tulevaan viikkoon!Tiistaina pääsimme hotelliin siinä joskus kahdeksan jälkeen. Alku hämminkien jälkeen saimme lopulta kortit huoneeseen ja jätimme tavarat sinne. Sitten olikin vuorossa ruokapaikan metsästys.

Lähdimme vanhankaupungin suuntaan, sillä hotellimme oli juuri vanhankaupungin pääkadun toisessa päässä. Terassia ja ravintolaa oli jos jokinmoista. Valinnanvaraa löytyi ja nälkäkin alkoi yltyä.
Lopulta päädyttiin Hard Rock Cafe:seen sitten syömään.
Ruokalistalla päädyin suht tuttuun ja turvalliseen, nimittäin ihan perus burgeriin ja ranskalaisiin.
Annos oli muuten aivan onnistunut, mutta pihvi ei alkuunkaan maistunut miltään. Ei edes suolalta! :DHard Rock Cafe oli sisustettu upeasti. Sieltä löytyi mm. Shakiran ja Lady Gagan mekot, sekä Will.i.am:n lippis ja paljon, paljon kitaroita ja bassoja, joista ei kuvia kuitenkaan nyt ole.
Paikan katosta kyllä on kuva, sillä sinne oli tehty mieletön katto"kruunu". :D


Tämä yllä oleva kuva on aika hieno! Vanhoista mikrofoneista tehty valaisin näyttää aivan mielettömän upealta. Vaikka se ei todennäköisesti paljoa valaissutkaan, niin kyllä se asiansa silti katossa ajoi.


Ennen pois lähtöä otettiin mun pikkusisarille kuva, joka on tässä myös teille. Pikku roxtars tai jotain sinne päin. Oli kyllä suloinen mainos. :)

Kahvilan sisäänkäynnissä oli kauppa josta oli mahdollisuus ostaa muistoja itselleen. Emme kuitenkaan ostaneet siitä mitään, mutta t-paidoista, ihan kukkaroihin ja käsikoruihin asti oli kyllä mahdollisuuksia. Hinnat taisi olla aika hyvin Suomen hinnoissa, ellei vähän korkeammat joissain tavaroissa.

Ilta jatkui siitä sitten vähän aikaa kävellen pitkin vanhaa kaupunkia ja lopulta menemällä hotellihuoneeseen nukkumaan. Ainoastaan viimeisenä iltana oltiin hieman yli puolen yön vielä kaupungilla, muina iltoina oltiin jo siinä kymmenen maissa huoneessa, nukkumaan menossa. :D
Ja aamulla aikasin ylös, jotta oli mahdollisimman pitkä päivä! :)

Huomenna saatte nähtävyyksistä kuulla, mm. vanhasta linnasta kuvia ja upeasta kellotornista! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti