sunnuntai 25. tammikuuta 2015

KHH

...eli siis kodinhoitohuone taitaa olla virallisesti valmis! :D
Lähdetäänpäs nyt katsomaan miltä meidän kodinhoitohuone alkujaan näytti...

Remontin alkupuolella ja no koko remontin ajan, kodinhoitohuone oli meidän keittiö, pyykinpesutila, olohuone ja vähän kaikkea muutakin samalla. Likimain puolet talosta kun oli remontin alla, niin ei sitä tilaa oikein muualla sitten ollut. Kuitenkaan mitään helloja jne. ei siirretty huoneeseen. Eli remontin aikana khh näytti tältä:Tässä kuvassa näyttäisi olevan joulu tai ainakin joskus jouluntienoilla otettu kuva. Ja jos oikein muistan niin 2013 joulu lienee. Yllättävän vähän löysin niitä kuvia, joita olisi otettu khh:sta remontin aikana. 

Tässä alemmassa kuvassa onkin sitten ihan viime vuoden lopusta, juuri siinä mailla kun alettiin huonetta sitten laittamaan kuntoon. Marras-joulukuussa se homma tehtiin, jotta vuoden vaihteessa ois ollu kaikki kunnossa. Mutta muutama muuttuja tuli matkaan. Nyt kuitenkin paremman puolella. ;)


Paljon oli tavaraa kertynyt noihinkin kaappeihin ja niitä sitten ollaan yritetty karsia ja tutkia mitä jää itselle, mitä kokonaan pois ja mitä myyntiin. Monta monessa...
Mutta kyllä kaikelle paikkansa löytynee aina. Tyhjennyksen jälkeen huone näyttikin sitten tälläiseltä:


Ehkä hieman on erinäköinen siivouksen jälkeen. Kodinkoneita huoneeseen jäi siis pesutorni ja pakastin, mutta pakastimelle tehdään tilaa autotalliin, kunhan saataisiin vielä kovia pakkasia tännepäin. Ei viitseis kaikkea sulattaa pois...

No tyhjennyksen jälkeen alkoikin sitten katon ja lattian teippaus. Niihin emme tehneet mitään muutoksia. Seinät onkin sitten aivan erimaata. ;) 
Seuraavassa kuvaa, teippauksista ja maalauksista:

Teippauksia ja mein Sara

Tässä sitten meidän lopulliset värit ja teipit vielä paikallaan!
Tosiaan! Meidän kodinhoitohuone EI ole normaalin värinen, tai no mikä on normaalin värinen?! Ei haluttu täysin valkoista huonetta, koska se olisi tylsä. Ensin piti laittaa muutama raita ikkunaseinälle, mutta sitten maalattiinkin koko seinä erikokoisilla ja värisillä kolmioilla. Kaks seinää tuli tumman harmaaksi ja sitten ns. tiskipöytäseinä tuli valkoiseksi, lukuunottamatta lilaa tekstiä "Wash your worries away". Eli siis täysin normaali huone! :D Koko talo on muuten sisustukseltaan tummanruskeaa/valkoista, niin tämähän sopii oivallisesti meidän taloon. ;)

Meidän Sara oli tosiaan auttelemassa, kun tykkää maalaamisesta ja oli kyllä todella innoissaan meidän suunnitelmista. Kaikille pidettiin yllätyksenä sitä, minkälainen muusta huoneesta sitten tulisi. 

Perusvalkoinen... ;)

Seuraavaksi luvassa onkin sitten teippien pois ottokuva. Omasta mielestäni huoneesta tuli oikeasti aika huikea ja lähinnä tuosta "efekti" seinästä.


Vielä tässä se on aika tyhjä. Lukuunottamatta pakastinta, kuivuria ja pesukonetta. Nyt tilanne onkin sitten aikalailla erinlainen ja veikkaampa että lopputulos kuvat ovatkin sitten seuraavia mitä tänne teille laittelen...

Tässä asennettuna laatikostojen runkoja...

Vähän esimakua väreistä...
Kahvat
Siivouskaappi

Vasemmalla kuvassa allaseinä ja oikealla oleva pakastin menossa autotalliin...

ns. tyhjäseinä, eipä tuu kolhuja päähän! 

Pesutorni muttukuin vähän erinäköiseksi, laitettiin koneet korotettuna ja vielä vierekkäin.

Ja tässä vielä allaseinä ja isot laatikostot!
Meidän kodinhoitohuoneeseen ei tullut ainuttakaan yläkaappia, koska en nähnyt niitä tarpeellisina meillä. Huone näyttää paljon avarammalta nyt näin. Vanhastaan kun oli muutama yläkaappi, niin huone tuntui jokseenkin ahtaalta ja ehkä siinä oli muutama muukin syy ahtauteen. Mutta näin on hyvä! Tykätään kovasti ja lopputulos on ihan mahtava!

Mä meinasin ihan ensin, että meille tulee mustat tasot ja ihan perusvalkoiset kaapit, koska seinät on erikoiset, niin ei muun tartte olla. No matkalla kalusteliikkeeseen puhuttiin isännän kanssa väreistä ja todettiin, että kyllä sinne jotakin voisi laittaa, ettei ihan valkoista. Liikkeessä käytiin läpi erilaisia vaihtoehtoja, itse ehdotin harmaata kalvoa, mutta lopputuloksena tuli sitten nämä lilat maalatut ovet.
Eikä muuten harmita valinta! On jotakin erikoista meidänkin talossa, muutakin kuin omistajat! ;)

Mitäs mieltä te seurailijat olette? Miellyttääkö vaiko ei? Ja ylipäätään, mitä mieltä olette siitä kuuluisiko kodinhoitohuoneen olla täysin puhtaan valkoinen vai ihan jotain muuta?

Olkaamme nyt iloisia ja tyytyväisiä! Tähän on tultu! :) Seuraavaa remontti postausta saakin sitten hetken ootella! Tämän jälkeen luvassa onkin sisustushöpinöitä, leipomuksia ja kaikkea muuta hömppää meikäläisen elämästä!

4 kommenttia: