keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Paluu arkeen...

Se olisi tänään tiedossa työpäivä, pitkien vapaiden jälkeen. Tuntuu aivan käsittämättömältä miten tää aika on jo vierähtäny. Tammikuu on kohta ohi ja sit häämöttää jo hiihtolomat. Huhhuh! Kevät menee kyllä uskomattoman nopeasti ylipäätään. Mutta haittaneeko tuo, kesäloma tulee nopeammin. ;)

No mut viimepäivistä hieman...

Muutamat edelliset päivät meni ulkona touhutessa, ihanat kelit! <3 Piha näyttää paremmalta, kiitos isännän ja vanhoja papereita ja muita on saatu hävitettyä nurkista. Eilen saatiin kodinhoitohuoneen altaanreikä kuntoon ja kerran vielä vesieristykset ja sit saakin asentaa allasta paikoilleen. :) Pian siis pääsen julkaisemaan kuvia meidän luomuksesta! ;)

Tässä vapaiden aikana ollaan myös käyty viettämässä mun pikkuveljen täysi-ikäisyyden saavuttamista. Ihan hurjaa!!! No mutta, pääsee veli omin neuvoin sitten meille. ;) Sitä odotellessa! Niistä synttäreistä on luvassa vielä erikseen postausta, joten olkaa kuulolla. Nää viime päivät on tosiaan vietetty ulkona, niin blogia ei oo tullu kirjoteltua. Mutta tästä se taas lähtee, kun arki lähtee rullailemaan.

Nyt mä päätän tähän kappaleeseen ja rupeen laittautuu työpäivään, askarteluja tiedossa tänään. Osaakohan sitä enää mitään? ;P
Upeaa tammikuun alkua teille. <3

2 kommenttia: