sunnuntai 4. toukokuuta 2014

"Hei, hei mitä kuuluu?!"

"Sä kysyt ja kaikki on ok, no hyvä sun on puhuu, kun sä et tiedä miltä musta tuntuu..."

Apulannan-Mitä kuuluu alkoi sitten soimaan päässä, kun aloin kirjoittaman teille. 

Te kuitenkin tiedätte miltä musta tuntuu ja jos ette, 
niin tämän postauksen jälkeen tiedätte. 

Meille kuuluu hyvää!

Remontti etenee omalla aikataulullaan jota ei oikeastaan ole edes
Hommat sujuu juuri omalla painollaan ja tahdillaan.

Tänä viikonloppuna ollaan hiottu ja lakattu, hiottu ja lakattu, hiottu ja lakattu...
Aikamoinen viikonloppu takana. Onneksi se alkaa olemaan pois päin elettyä jo ja kun se on, niin meidän makuuhuoneen ja käytävän puulattia on hoidettu kuntoon! Isäntä hioi perjantai päivän ja lauantai päivän. Lauantaina minäkin hioin, jotta saatiin hommat kuntoon. Ajatuksena oli, että perjantaina saataisiin siinä 2-5 tunnissa hiottua lattia kuntoon ja sen jälkeen pääsisi lakkaamaan ensimmäisen kerran lakkaus kertoja siis pitää tehdä KUUSI. No suunnitelmat kuitenkin muuttuivat, kun perjantai päivällä huomattiin, että lattiaa on hiottava ja PALJON ennenkuin on hyvä. Joten lauantaina päästiin sitten siinä iltapäivä kahden aikaan lakkaamaan ensimmäisen kerran lattiat. Tänään on sitten jo vedetty kolme kertaa ja viiminen kerta vedetään siinä puolilta öin. 
Sitten se on VALMIS! ♥ 

Lattian jälkeen päästään seinien kimppuun ja mä pääsen kittaamaan pitkästä aikaa. ;)
Sitten tiedossa on hiomista seinien osilta ja lopuksi maalausta. 

Ennen tätä kaikkea revitään vanhat tapetit kuitenkin pois. 
Tässä pitäisi alkaa päättämään pikkuhiljaa makuuhuoneen yhden seinän väriä, joka ei siis tule valkoiseksi, niinkuin kaikki muut seinät. Ajatuksena on ollut joku hopean tapainen tai vastaava ja siihen sitten tulee jokin ihana tekstitarra/kuvatarra.

Vähän tämän tyylistä:


Vaihtoehtoja on monia ja pitäisi alkaa siis pohtimaan, mitä itse oikein haluaa. :)

Tänään lakkausten ja hiomisten lisäksi ollaan myös laminoitu yläkerran olohuoneen lattiaa. Kassaneiti on ollut apuna ja hyvä apu on ollutkin senpä vuoksi ehdin kirjoittamaan teille, kun isäntä ja kassaneiti hoitaa laminoinnin loppuun :P

Alkaa remontti olemaan jännässä vaiheessa. Tai tuntuu siltä. Hommia on "vähemmän". Siis listotusta on vielä, mutta ei ole enää paljoa seinien korjaamista saati maalaamista. Jospa vaikka ensi viikolla pääsisi tilailemaan keittiötä. Kuukauden päästä voi sormet syhytä ja pahasti. ;)

Tässä postauksessa on nyt VÄHÄN kuvia, koska kamera on ollut ihan jossain muualla missä itse olen ollut. Me ollaan tää viikonloppu kuljettu ulkokautta aamupalalle ja nukkumaan. Ens viikon alkupuolella saadaan ottaa pressut pois ja kulkea taas koko talossa. 

Unohdin täysin Vappuna poustailla teille, mutta me oltiin vietämässä tämän vuoden Vappua ystäviemmen kanssa. Se oli todella rentouttavaa ja oli erittäin ihanaa päästä piiiitkästä aikaa jutustelmaan ja nauttimaan hyvästä seurasta muutoinkin.


Tässä kuitenkin meiltä Vappu tunnelmaa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti