lauantai 10. toukokuuta 2014

Siivouspäivä

Tänään oon ollu huikean tehokas! Pessy pyykkiä, tiskasin vihdoin, järjestäny eteisen kaappeihin talvivaatteita ja kenkiä, siivonnu yläkerran perusteellisesti ja käyny kaupassa. Kyl on kuntoiltu olo! :D


Mietein tossa samalla kun siivosin yläkerrassa, että miten jaksan oikein siivota koko talon, kun sen aika tulee...? Nurkkia on muutama ja lattia pinta-alaa PALJON! No senpä näkee sitten. Ehkä se menee kuitenkin rutiinilla sitten siinä vaiheessa. Ja onneksi kerran viikossa riittää perusteellinen siivous, siinä viikon aikana ehtii ehkä pyyhkimään pölyjä ja luuttuamaan. Ei siis hätää! 
Tai no ainut hätä tässä on se, että mun TÄYTYY oppia siivoamaan koko talo aina kerrallan. Ei saa lusmuta!
Oppiikohan sitä?! Pitää kalenteriin kirjoittaa "siivouspäivä", se voinee auttaa.

No se siivouksesta! Tältä viikolta on se nyt hoidettu! Viimeisen viikon aikana, ollaan saatu taas hommia eteenpäin. Yläkerrassa on nyt sitten lattia joka puolella, se tuli kuntoon viime viikonloppuna. Saatiin torstaina laminoitua myös alakerran olohuoneen lattia. On muuten upea lattia! En malta oottaa, että saadaan sinne sohva ja voidaan löhötä siinä katsellen takkatulta.Keittiö on myös nyt sitten tilattu! Kuukauden päivät pitänee ainakin ootella, että se saapunee. Se muuttui täysin siitä mitä ensin halusin, mutta kyllä tää nyt on se meidän keittiö sitten. Jännityksellä ootan, että saan julkasta kuvia siitä itsestään!! :)

Tässä tyhjensin kameraa tänään ja huomasin, että siellä on paljon kuvia, jotka on pitäny julkasta teille ja tässä postauksessa tulee sitten kuvia, joita en oo vielä julkassu. Kahden viikon takaisia kuvia tiedossa ja myöskin näitä uusia, jotta näette olohuoneen ihanan laminaatin ja yläkerran valmiin lattian myös. :)

Meidän makuuhuone ennen hiomista ja lakkaamista.
Melko tyhjä ja sitä se on edelleen! 
Tapettien poistamista tiedossa ensi viikolla!
Meidän pöntöt on asennettu ja siitäkin on varmaan jo kolme viikkoa! :D
Tein ihanalle pikkupojalle kortin, kastepäivän kunniaksi!

Pienen H:n kortti ja lahja
Pörrö "omalla" paikallaan. Viihtyy ihanasti yläkerrassa
Katottiin lätkää!!

Pizzaa ja parasta seuraa! ;)

Tänään vielä tiedossa Euroviisuja2014 ja mässyä. ;) 
Katsotaan vieko Suomipojat voiton vaiko partanainen. :D

Ihanaa lauantaita muruset! ♥

1 kommentti:

  1. Taitaa partanainen eli meikattu mies ;) viedä voiton. Oon siitä kyllä ihan onnellinen ja Seinäjoen pojatki pärjää hyvin!

    VastaaPoista