tiistai 18. maaliskuuta 2014

vk 11

Heissan, heissan rakkaat lukijat!
Viime kerrasta on tasan viikko ja nyt näyttää siltä, että postauksia tulee näin viikon välein. Eli mun on turha luvata sitä, että saisin kirjoitettua viikossa edes kahteen kertaan. No mutta näillä mennää! :)

Tuutikki
Viime viikko meni yllättäen nopeasti, niinkuin kaikki muutkin viikot, vaikka aluksi ne tuntuu matelevan eteenpäin. Työpäivien ohessa tehtiin sitten remonttia iltaisin. On lakattua kaidetta, asennettu kaiutin ja laitettu ensimmäisiä listoja kattoon. Yläkerta alkaa olla aikalailla valmis, listoja vailla ja no vessa on oma osansa sitten. 


Viime viikolla pääsin pyörällä töihin. Aamusta olin ihan menossa autolla, mutta kun aurinko paistoi kirkkaana ja lämpimänä päätin vaihtaa nelipyöräisen kaksipyöräiseen. Ja oli muuten erittäin hyvä vaihto! :) Ihana auringonpaiste jatkui koko viikon ja oli muuten ihanat arskakelit! Pääsi nekin tänä vuonna käyttöön jo! 
Viime viikolla myöskin sain molempien pikkusiskojeni syntymäpäivälahjat kuntoon. Pienimmälle ostettiin liput Robinin keikalle JEIJ! Päästää popittaa Robiniaa! :D Ja toisen siskon lahjaa en kerrokkaan, paitsi sen verran että se on jotain pinkkiä, herkullista ja luettavaa. ;) Jääköön tämä vielä salaiseksi sen vuoksi, kun siskoni tätäkin lukevat, kerron teille kaikille myös Sinin lahjan kunnolla, kunhan pääsen sen hänelle antamaan.
Viikonloppu olikin täynnä keskustanuoria, synttäreitä ja ystäviä, paaaaljon ystäviä.  
Huomasin tässä juuri, että jos meillä jotain oikein tapahtuu, niin ne tapahtuu aina viikonloppuisin ja taas tälläkin kertaa!Perjantai-ilta meni siinä kun asennettiin yläkertaan ensimmäiset listat ja ensimmäinen kaituin "ilmaan" kuvia luvassa. :D Se ilta meni sitten popittaessa yläkerrassa ja yhdestä kaiuttimesta meinaan kuuluu! :D Otin videonpätkän musisoinnista, katsotaan saanko sen ladattua tännekin. 

Lauantaina herättiin aikaisin, tarkoituksena oli lähteä kohti Sastamalaa, Ellivuoreen, Keskustanuorten Lumimyrsky tapahtumaan.

 Ensin meidänkin piti olla siellä koko viikonloppu, mutta kun kutsuja suuntaan jos toiseen tulee, niin pitää saada sopimaan niitäkin. Yhdet 6-vuotissyntymäpäivät jäi väliin, mutta ollaan varmasti menossa sinne jonakin iltana vielä. Sastamalan jälkeen suuntana oli koti, vaatteiden vaihto ja Turkuun lähtö, 25-vuotis synttärit odotti siellä. 
Hyvän ystävämänne juhlia vietettiin Turun logomossa ja oli muuten mielettömän mahtavat bailut. Aluksi tuntui itsestä siltä, että "pöh, ei jaksa", mutta illan edetessä fiilikset vaihtui. 


Varsinkin siinä vaiheessa, kun yllätysesiintyjä saapui lavalle ja kaikkien yllätykseksi se oli TAUSKI! :D  Jokainen oli varmaan mielessään pohtinut kaiken muun mahdollisen, mutta että Tauski! Hyvät biisit veti! Ja kaiken kukkuraksi kaikki naiset pääsivät samaan kuvaan ja no mä sitten halusin vielä sen kanssa kuvaan. 
Aikamoista, aikamoista! Onpahan nyt sitte oltu Tauskin kainalossakin! xD
Syntymäpäivät meni loistavasti! Ruoka oli hyvää, juomia riittävästi ja tutustuttiin upeisiin ja todella mukaviin ihmisiin. :) Seuraavia tapaamisia ootellessa. ;)

Dj Walde (sain toisenki nimen, mutten oo varma kuulinko oikein...)
Jos siis osaat kertoa kuka kyseessä, kerro toki! :D

Sunnuntaiaamu koitti hiljalleen. Vaikka aamuyöstä mentiinkin nukkumaan, niin herättiin silti jo siinä 10 maissa. Meidän piti ruveta puuhommiin, mutta lumisateen vuoksi se jäi sitten tekemättä. Oli se ihan ihmeellistä lauantaiaamuna herätä ja huomata, että ulkona oli maa ihan lumenpeitossa

No päätettiin laittaa sitten makoisat eväät meille, kun ihanat Johanna&Tommy, tulivat meille kylään pitkästä aikaa. Nakkipiilot, omenakaurapaistos ja chilisuklaacookiet, kuuluivat meidän sunnuntaipäivän tarjoiluun. Ja kyllä tuntui maistuvan ja oli kyllä todella makoisaa, varsinkin nakkipiilot ja chilisuklaacookiet. Nam!
Sunnuntai-ilta meni mukavasti pelaillen ja syöden. Pelattiin Angry Birds "lauta"peliä. Siis rakennettiin linnakkeita korttien mukaisesti ja tuhottiin niitä linnuilla, jotka ammuttiin ritsalla. Jep! Mut oli hauskaa ja kuvista sen näkeekin! :) Oli erittäin ihanan rento sunnuntai pitkästä aikaa. Naurettiin oikein kunnolla ja sovittiinkin alustavasti jo seuraavia "treffejä". ;)

Viimeistä lastulevyä kiinnittämässä!
Huhhuh!Tämä viikko onkin sitten lähtenyt käyntiin sillä, että väliseinä "uuden" ja "vanhan" puolten välillä otettiin pois ja yläkerran vessan putkisto liitettiin viemäröintiin tai miten sen nyt voikaan sanoa. Rappusten reisipuut maalattiin tänään ensimmäisen kerran ja toisen kerran vielä pitäisi ainakin. Viimeinen lastulevy lyötiin tänään seinään, VIIMEINEN!  Enää sitten puuttuukin hiomista, lakkaamista ja maalaamista. Ja tietenkin lattioiden laittamista ja listottamista. Rappusia saa pikkuhiljaa ruveta asentelemaan ja niitä oottelen innolla. Sitten tää näyttää jo TODELLA hyvältä. Kuvista ei nää kunnolla, pitäisi varmaan ottaa panoramakuvia tai vastaavia, jotta saisitte paremman kuvan tästä talosta. Pitää muuten oikeasti kokeilla, jotta itsekkin näkee miltä tää kaikki näyttää
Fiilikset nousee korkeammalle ja korkeammalle. Vaikka omia vanhempian ja sisaruksia onkin jo kova ikävä, niin silti jaksaa painaa töitä! Odotus yleensä palkitaan!Ja jos en jostain syystä vastaa sinulle tai muutoin ole kysellyt kuulumisia, niin ei hätää! Olen hengissä! Vaikka väsyttääkin, niin silti jaksaa! Onneksi on ihana avomies rinnalla joka antaa voimia ja yhdessä me tätä tehdään. Meidän kotia! Tästä tulee just sellanen kun me halutaan, meidän näköinen. :) Ja sen kyllä huomaa, kun joka ilta jaksetaan painaa ja tehdä töitä sen eteen että me saadaan alottaa eläminen "alusta". :D Uudessa kodissa! Kaikkea jännää ja mielenkiintoista on varmasti vielä edessä vessojen laatoitus mutta kaikesta me selvitään varmasti!! :)


Nyt mä painun koneelta poies ja pyhitän loppuillan miekkoselleni! Tässä on meitin vauveleista kuvia. Pörrö tykkää kiipeillä puissa ja muissa korkeissa paikoissa. Mä sain ikuistettua myös videolle sen miten Pörrö tulee alas puusta, mutta tää ei suostunut lataamaan sitä tänne. Kokeilen, jos vaikka joku päivä suostuisi sen lataamaan tänne.

Mutta tässä nyt on kuvia meidän sulosista muksuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti