perjantai 28. maaliskuuta 2014

Kevät ♥

Ihanaa! Mistä tietää että on kevät?
Ensinnäkin, naapurustossa ollaan aloitettu puutarhojen laitto ja toiseksi ihanan keltaiset leskenlehdet puskevat maasta kohti aurinkoa. Myöskin meidän ihanat kissat ovat ihanan rakastavaisella tuulella olleet viimeiset pari viikkoa.


Tää viikko on ollu raskas, mutta todella mukava. Oma fiilis on ollut todella väsynyt, flunssa painaa päälle ja vatsakin on vaivannut ilkeästi, tiedä sitten johtuneeko liikenteessä olevasta vatsataudista, toivottavasti ei tule meille kyläilemään

Remontti on edennyt nyt hitaasti. Huomenna on tiedossa kaakeleiden ostamista. Tiedossa siis pitkä ja mietteliäs päivä. Onneksi on ostoslista, joka muuten pitää muistaa ottaa mukaan mikä helpottaa paljon huomista päivää. Tosin tiedän sen, että varmasti tulee jotakin tärkeää unohtumaan, mutta se nähdään sitten huomenna. Tämä päivä on ollut vapaapäivä remontin suhteen. Isäntäkin on ottanut rennosti tänään. Kassaneiti saapui meille tänään ennenkuin pääsin töistä ja meidän piti leipoa, mutta meidän leipominen jäi vähän siihen sun tähän. Ehkä me joku päivä saadaan leivottua jotain. Sen puolesta ollaankin sitten pelattu lautapelejä ja minä olen kokeillut uutta bannerin teko ohjelmaa; Picmonkey. On muuten erittäin hyvä ohjelma, jos haluaa pikaisesti tehdä jonkun uuden bannerin. Tosin tutustuminen vei aikaa, mutta sain kuin sainkin aikaiseksi joitakin ja nyt haluankin kuulla TEIDÄN mielipiteen. :) Eli siis seuraavat kolme banneria ovat ehdotuksia siitä minkälainen mun uusi banneri voisi olla. Tyyliltään aivan erilaiset kuin kaikki aikaisemmat, mutta vaihtelu virkistää? :) 


Vaihtoehto n. 1.

Vaihtoehto n. 2.

Vaihtoehto n. 3.
Nyt sitten äänestämään parasta! :)

Minä jään ihmettelemään isännän ja kassaneidin temppuiluja ja huomenna me sitten lähdetään mukavasti "perheenä" ostoksille. :D

Mukavaa alkanutta viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. äänestän kakkosta ja kolmosta :3

  VastaaPoista
 2. Aaaw, ihana kevät!! :) Meillä on täällä vielä paikoitellen paljon lunta, mutta oma piha alkaa olla jo lähes lumeton, yay!

  Tykkään eniten noista tosta nro 1:stä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kevättä myös Sinulle!! :)
   Meillä on lumet sulaneet, jossain saattaa olla hyvin hyvin pieniä kasoja.
   Kiitos äänestä! ♥

   Poista
 3. Mää äänestän nro. 2 :) Teijän elämä kuulostaa olevan tällä hetkellä aika täydellistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä! :) ♥
   Voi kiitos! :) Vastoinkäymisiäkin on, mutta ihana elämä meillä kyllä on ♥

   Poista
 4. Äänestän numeroa 1. :)

  P.s. Miten te aina jaksatte pelata teidän kassaneitinne kanssa :D Se on ku teille kohta ku omaa perhettä :D Khihhi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos äänestä! :) ♥
   No tää on mein "mini perhe" :D

   Poista