keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Tuutikki

JES!JES!JES!JES!JES!JES!JES!JES!JES!JES!JES!

Pääsinpä kirjottamaan teille jo nyt! Tai siis uudelleen jo tällä viikolla!
Eilen maalattiin tosiaan nuo rappusten reisipuut ekan kerran ja tänään maalasin ne uudelleen. Huomenna pitää kattoa, että miltä ne näyttää, tietää sitten pitääkö uudelleen vielä kerran maalata. Hyvältä näytti ainakin jo tänään! Kaide = Tuutikki! Se on valmis! Tässä teille kuvia sen kiinnityksestä ja muuten kyseisetä kaiteesta paremmin. Kyllä miehet vaan osas hommansa jälleen. Ja kiitos jälleen kassaneidille, kun oli auttamassa mun isäntää. ;)
Nyt kelpaa yläkerrassa nojailla kaiteeseen ja muutenkin kurkkailla alakertaan. Viikonloppuna jos pääsis asentelemaan ensimmäisiä rappusia, niin sitten näyttää vielä paremmalta. Hommat etenee mukavasti! :) 
Alkaa tuntua hyvältä, vaikkei se mun naamasta varmaan ihan aina näykkään, mutta tuntuu tosi hyvälle, että me edetään tässä hommassa. Ja no mun mielestä vielä aika hyvinkin! :) 
Kyllä me vielä päästään asustamaan koko talossa, siltä ainakin vaikuttaa. ;)


VALMIS!

Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan!
Menen pitkästä aikaa katsomaan ihanaa kummityttöäni!!! ♥ ♥ ♥ En malta odottaa Lulun ilmettä, kun astun ovesta sisään ja näen sen ihanan hymyn! Tänään soittelin siskolleni ja kyselin voinko mennä käymään. 
Sitten sain kummitytön kanssa jutella vielä puhelun päätteeksi puhelimessa, on se niin suloinen. ♥ 
Viikonloppuna näen äidin ja isän ja pienemmät sisarukseni. Ihana viikonloppu tiedossa jälleen ja ihanainen Johanna&Tommy ovat tulossa myöskin tänne suuntaan jälleen. 
Johanna lähteekin kanssani katsomaan Alastarolle. :) En malta odottaa!

Ehkä mä jään hehkuttelemaan tänne ja kuuntelemaan miesten juttuja. 
Ja jos vaikka vähän jätskiä nappaisi... ^.^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti