sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Rakkautta ja laminointia

Voi että miten ihana oli eilen käydä katsomassa omaa äitiä ja isää sekä pikkusiskoa ja pikkuveljeä.  
Ihana ystävä oli kaiken kukkuraksi mukana. Pitkät kuulumisten vaihdot olivat ja mukavasti se aika tuntui siinä sitten kuluvan. Syötiin yhtäsuntoista hyvää lajia mitä äiti oli laittanut. Ja ihanainen Johanna oli ostanut mustikka watsa kahwia ja se oli todella maittavaa. :) Nam!
Meillä oli sillä aikaa tapahtunut remontin jatkumista. Isäntä oli hoitanut Johannan isännän kanssa meille suurimmanosan rappusista paikoilleen. Jeij! Yläkertaan pääsee ilman alumiinitikkaita!! :D Näyttää hyvältä, vielä kun saataisiin kaikki kuntoon asti, niin päästään nauttimaan tästä ihanasta talosta.  Ehkä tuossa parin kuukauden päästä voidaan huokasta, laittaa jalat sohvalle ja nauttia takkatulen ääressä alakerrassa tai yläkerrassa tv:n ääressä.Tänään on sitten listotettu huoneita ja laminoitu. Molemmat yläkerran vieras-/lastenhuoneet on nyt kattojen osalta listotettu ja olohuoneesta puuttuu muutama kattolista. Kaikkien lattialistat puuttuu vielä, ne laitetaan kun on sopiva hetki siihen. 
Kattolistojen jälkeen lähettiin isännän kanssa Raisioon remonttiostoksille + mulle watsa kahwia lisää! Laminaattien alle piti hankkia aaltopahvia ja yläkerran ovien kahvojen kohdille seiniin piti ostaa semmosta pehmustetta, ettei seinät mee pilalle. Käytiin sitten romanttisesti koti pizzassa syömässä, lihamestaria ja burgerpizzaa. Oli hyvää ja seura ihaninta.
Ostosreissun jälkeen oli tiedossa laminaattien asennus. Toinen vieras-/lastenhuone saatiin laminoitua kokonaan ja toista saatiin aloitettua yhden rivin verran, mutta on sekin jo jotain. :) 

Mä en kestä! Tää tuntuu niin mahtavalle!!! ♥ ♥Nyt mä sitten nautin batterya ja oottelen isäntää takasin kotiin, lähti viemään vanhempiaan reissuun. Ajattelin myös koittaa saada uutta banneria aikaiseksi, katsotaan syntyykö tuloksia. ;)

Ihanaa sunnuntaita muruset.

2 kommenttia: