torstai 24. huhtikuuta 2014

"Siistii"


Täällä sitä ollaan taas. Ruudun takan kirjottelemassa teille ihanille!

Tänään saatiin viimeinen paneeli lyötyä kattoon! \o/ Ei enää panelointia!! Listojen laittamista on kyllä jonkin verran, mutta aikanaan niitäkin asennellaan. :)

Viime viikonloppuna oli sitten pääsiäinen ja sen kunniaksi NELJÄN päivän loma. Tai no vapaat. Oli kyllä niin ansaittu se viikonloppu että. Laatoittaja oli meillä sitten koko pääsiäisen, tai no ei maanantaita. Perjantaina tosiaan tehtiin yläkerran wc:n laatoitus. Lauantaina laatoitettiin sekä alakerran wc että takan edusta ja sunnuntaina oli sitten se saumaaminen! 
Voi kyllä oli hommaa! Ensin pesin yläkerran wc:n seinät KOLME kertaa. Alakerran wc:n seinät KOLME kertaa. Sitten yläkerran lattia KOLME kertaa ja alakerran lattia KOLME kertaa ja vielä takan edusta KOLME kertaa. Monen monta kertaa edes takasin menoa, sisälle ja ulos. Kyllä oli sunnuntai ehtoolla sen mukanen olokin, että on jotain tehnyt. Maanantaina sitten pesin illalla vielä kertaalleen kaikki. 
Mutta oli kyllä palkitsevaa itse pestä vessat, kun laatoittaja kehui työn jälkeä. ;) 
Huomenna pitäisi pestä vielä uudelleen, kun eilen saatiin laitettua lattian silikonit kuntoon. Nyt on siis saanut kuivua rauhassa. 

Alakerran WC 

Yläkerran WC

Pääsiäis viikonloppuna kävi myös ystäviä kylässä pitkästä aikaa sekä mun pikkuveli. ♥ Oli oikein mukava sunnuntai-maanantai välinen yö. :) Muurinpohjalettuja tehtiin kahteen otteeseen, kun ensimmäinen satsi meni nopiaan parempiin suihin ja sitten he totes, että uus taikina on pakko valmistaa. No isäntä ja kassaneiti lähtivät reippaina sitten kauppareissulle. :P Me jäätiin pikkuveljen kanssa vahtimaan nuotiota. :) Siinä sitten vahtiessa saapui pihaan audi ja sen mukana Heidi ja Heikki. :) Saatiin joululahjat vaihdettua tälläi lähellä kesää. ;) Ihana lahja tulikin, suklaata ja Heidi oli neulonut mulle tuubikaulahuivin. Ens talvea odotellessa! ;)Nyt on kyllä ilmoja pidellyt! Ihania ilmoja! Työmaallakin on mukava olla ulkona, kun lapset nauttii ja aikuiset nauttii! :) Mutta kyllä tässä odotellaan jo kesälomaakin. Ihanan pitkä juhannus tiedossa. Ei siihenkään ole enää pitkä aika. Jospa silloin sitten saisi laittaa jalat vaan "olalle" ja rentoutua oikein kunnolla. :) Syksyllä meikäläinen jatkaa sitten eskaripuolella, ainakin viimeisen tiedon mukaan. Ihanaa kun saa keksiä paljon uusia toiminta tapoja ja uusia askarteluja jne. jne.

Onpas tää oikein sydän postaus... hui! :D

Tiistaina käytiin ostamassa meille wc-pöntöt! Kunhan pöntöt saadaa paikoilleen, ni sitte pääsee testailemaan, tuliko hyvät ostettua! :D Yhden työkaverin kanssa tänään jutusteltiin ja todettiin siinä sitten, että en mä muuta sitte kotona teekään, ku istu posliinilla. :D 
Samalla reissulla ostettiin wc-harjoja, wc-paperi telineet jne. pientä tilpehööriä. Kyllä pian kelpaa! :DAamulla ajattelin, että olisin kirjotellu teille, mutta sitten kello näytti jo niin paljon, että päätin siirtää sen iltaan ja no yöhön tää menee taas. :D Aika yllättävää?!?
Mutta tuleepahan postattua teille, kera kuvien! :) 
Ehkä mä muutun ahkerammaksi taas, kun on aikaa enemmän ja lähinnä energiaa enemmän. Tällä hetkellä on yllättävän pirtee olotila, mut viime päivät/illat on ollee tosi uuvuttavia. Tiedä sitten onko kevät väsymys tuloillaan. :S
Tästäkin kuitenkin selvitään ja kaikesta tulevasta! Positiivinen asenne on oltava ja päivä kerrallaan edettävä. :) 

Nyt mä kuitenkin stoppaan tähän ja jatkan taas toinen ilta! Huomenna on perjantai ja tää viikko on mennyt kyllä hujauksessa! 

Ensi viikolla vietetään Vappua!! Wihiiii! 
Onko jollekin tiedossa Vappujuhlia?

P.S. Otsikko kuvaa menneen viikon/viikonlopun hokemaa. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti