torstai 17. huhtikuuta 2014

Menneet viikot...

Menneet viikot ovat menneet aikalailla kotia laittaen ja töitä tehden. 
Myönään, että en ole jaksanut kirjoittaa tänne ja siksi siis jättänyt tämän erittäin vähälle...
Harmittaa, mutta aina ei jaksa/ehdi joka paikkaan.

Tässä parin viikon aikana on tapahtunut yhtä sun toista, hyvää ja pahaa... 
Rempassa tuli pientä takapakkia, mutta hommat onneksi korjaantuu nyt pääsiäis viikonloppuna. Aina ei mee nappiin, mutta ei sen tarvitsekkaan. 
Ei voi oppia, jos ei tee virheitä. 
Eikös se niin yleensä mene?

Sanat on nyt todellakin hukassa. 
En tiedä mitä oikein kirjoittaisi tai lähinnä mistä sitä aloittaisi menneiden viikkojen suhteen...
Kokeillaan...

Viime perjantaina kävin työpäivän päätteeksi katsastamassa MINI:n ja samalla reissulla kävin ostamassa tarvikkeita remppaan. Samaisella reissulla ostin itselleni myös uuden "lelun". :D Ostin Kärcherin WV70 ikkunapesurin. Kyseisen laitteen otin sitten tämän viikon maanantaina testiin ja oman kokeman perusteella laite kyllä toimii. Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni. Pakettiin kuului itse kuivain, suihkepullo ja pesuaine, 2x pesupyyhe ja laturi. Laitetta ei ole vaikea käyttää. Latasin itse sen yhden vuorokauden ajan. 
Hommat lähti hyvin käyntiin. Kuivainta on helppo käyttää ja suihkepullokin vaikuttaa hyvältä. 
Tietenkin jos itsestä tuntuu vaikealta pestä samalla laitteella millä suihkuttaa pesuainetta, niin toki voi hankkia sienen taimuunvastaavan erikseen. Itse ostin eilen laitteeseen erikseen pienemmän kuivainpään, jotta saan pestyä myös pikkuikkunat. Mutta kotona kun kokeiltiin, niin todettiinpa, että on liian suuri meidän pikkuikkunoihin. No mutta tuskin tulee olemaan turhake. Kuitenkin koko laitteella pystyy myös kaakeleita sun muita kuivaamaan, joten käytössä tulee olemaan. Jos olet miettinyt sen ostamista niin itse sitä suosittelen sinulle! Itse rakastuin siihen! :)

Kuvaajana toimi itse isäntä! ;)

Menneinä viikkoina on myös lakattu ja maalattu. Isäntä on enemmänkin maalannut ja minä sitten lakannut listoja. Nyt on sitten yläkerran toinen makkari täysin valmis ja no täällä sitä naputtelen lattianrajassa. :D
Alakerrassa ollaan kaappeja tyhjennetty ja siirretty. Makuuhuone näyttää makuuhuoneelta, kun huonekaluja on vähentyny. Ja enää ei muuten asuta yhessä huoneessa!! :D

Viime sunnuntaina meillä kävi virpojia! ♥ 
Eipä ole koskaan täällä käynty virpojia mun aikana, ennenko nytten. Naapuruston lapsosia ja ihanainen kummityttö. Ihana yllätys! 
Kummityttö oli erittäin iloinen palkastaan.

Nyt kun on vähän päästy menneeseen kiinni, niin nyt on hyvä tippua tähän hetkeen... 

Tänään alkoi PÄÄSIÄISLOMA! :) Tuntuu aivan kuin olisi perjantai, vaikka nyt on vasta torstai. Hassua!
Pääsiäisloman kunniaksi halusin leipoa jotain makoisaa ja tällä kertaa se oli valkosuklaa mokkapaloja. Tein mokkapala taikinan ihan normaalisti, mutta lisäsin valkosuklaahippuja joukkoon, leivitin pellille ja leivinuuniin. Kun pohja oli jäähtynyt, tein kuorrutteen ja sen päälle "koristeellisesti" sulatin valkosuklaata lisäksi. Kyllä nyt on suklainen loma tiedossa. ;) Voin laitella koko ohjetta tänne jonain päivänä.


Nyt kun ootte jotenkin kärryillä siitä missä täällä mennään, ni nyt mä lopetan tältä istumalta tänään. Säkkituoli lattialla ja näppäimistö sylissä on vähän erilainen olla, kuin tietokonepöydän äärellä kirjoittelemassa.
Mutta tässä nyt kuulumisia meiltä!

Ihanaa pääsiäistä kaikille murusille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti