torstai 9. toukokuuta 2013

Puutarhurin laulu

Täällä ollaan elelty täysin hiljaiseloa. Kirjoittaminen on jälleen jäänyt taka-alalle, kun jostain syystä joko inspiraatio ollut kateissa tai sitten muuten ei vain ole ollut innostusta. Harmittavaista...

Mutta nyt on ainakin yksi aihe! Nimittäin löysin itsestäni sisäisen puutarhurin. Sain yksi yö ajatuksen, jonka pohjalta sitten lähdin toteuttamaan enemmän ideaani. Puutarhassamme olevat ruuspensaat haluan vaihtaa timanttituijiin ja nyt enää puuttuu niiden pensaiden kaivaminen ylös juurinensa. 
Uudistusta siis luvassa ja roimasti!


Muutosta..

Mm. huomenna olisi tarkoitus lähteä hakemaan orvokkeja ja ehkäpä muitakin kukkasia, jotta saan suuriin patoihin ne kasvamaan, näyttää meidänkin etupiha hieman kauniimmalta. ;)
Kerrankin jotain saan aikaiseksi, mitä olen joko haaveillut tai sitten saanut vain yhtäkkisen inspiksen! Joten jospa minun puutarhurin elämä lähtisi tästä nousuun ja pysyisi sitten hamaan loppuun! :)

Liikunta harrastus on lähtenyt vähän erilailla nousuun, mutta kyllä sekin on muuttunut. Enemmän vain pitäisi ottaa niskasta itseä kiinni, jotta pääsisi tuloksiin!! Aikaa se vie, mutta lopputulosta odotellessa.

Lauantaina meillä onkin tiedossa miekkosen tädin 50-vuotis juhlat. Aamulla olisi tarkoitus mennä siinä 10 maissa kampaajalle laitattamaan tukka kauniisti, jotta on ees hiukan juhlava tämä neiti. ;) No mahtavat juhlat tulossa, ainakin juttujen perusteella ja tietenkin ohjelman. Tanssia ja musiikkia tiedossa paljon. 

Mutta nyt hiljenen, lyhyen postaukseni kanssa. " Minä kylvän vihreän nurmikon joka kasvaa apilaa
Ja vehmaalta tuoksuu tarhassa kun tuuli puhaltaa
Älä huolehdi turhaan tarhuri, saat siemenet itämään
Voikukkia kasvaa varmasti ja vaikka et kylväkään

Minä ruusun istutan tarhaani, jalon, vahvarunkoisen
Ja kun ruusu nuppunsa aukaisee, koko päivän iloitsen
Älä huolehdi turhaan tarhuri, saat ruususi kasvamaan
Ja sen piikit tunnet varmasti jos kukka ei puhkeakaan

Ja lintulautoja joukoittain panen puihin korkeisiin
Lahorastaat aamulla laulavat, minä herään säveliin
Älä huolehdi turhaan tarhuri jos lähtevät laulajat
Niin harakat saapuvat varmasti ja ne puissasi nauravat "
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti