lauantai 25. toukokuuta 2013

Kesä

Aivan ihanan lämmin ja aurinkoinen päivä!
Tämä päivä kului vietellen syntymäpäiviä ja nimipäiviä sekä ajellen nurmikkoa ja hoitaen muuten pihaa ja kotia. Ehkä koneellisen pyykkiä voisi vielä laittaa, niin riittää tälle päivälle/illalle.

Ihan mahtavat nimpparijuhlat tytöillä oli. Tulipa sitten ensimmäistä kertaa tänä kesänä pompittua trampoliinilla ja se oli kivaa, niinku aina. ;) Ainakin tytöillä oli hauskaa ja tietty mulla! Allasbileet pidetään kunhan vain kelit on oikeasti täysin lämmenneet ja kaikilla alkaa loma ja sitte ku mulla ylipäätään on jotain vapaata. 

Nurmikko tuli nyt tosiaan KOKONAAN ajettua tänään, ainakin mun mielestä. o.O
Mukavasti tuuli nappas aina leikattuun nurmeen kiinni ja ne sitte tietysti lenteli meikäläistä päin ja olipa sitten nurmikko vuoroaus tullu ihan ilmatteeks. Onneks ei paarmoja tai muita ötököitä ollu hirrveesti, paitsi hämähäkkejä!! Että ne on inhottavia! En pelkää niitä, mutta en yhtään siedäkkään niitä. Ne on vaan niin hirveän inhottavan näköisiä, pitkine koipineen! Hyh!!

Tulipa myös kuvailtua muutama kuva luonnosta ja ittestäni. Uuden kameran oston jälkeen, oon ruvennu enemmän kuvailemaan ja ihmekös tuo, kun on kuitenkin upea kamera. Ties kuinka hyvä harrastus siitä tulee vielä. 

No mutta tää nyt on tällänen blaablaa päivitys. :P Jospa muutaman kuvan lykkään vielä perään ja sitte meen laittaa sen pyykkikoneen hurisemaan vielä kerran tänään.

Tack och adjö! o/

P.S. Edelleen kysely käynnissä! ;)

särkynytsydän

valoilmiö

osa puutarhaa"Kesä,
Eikä mitään tekemistä.
Kaupunki nöyränä sylissä,
Sormissa tuoksuu tupakka.
Sun nauru on vieras ja ihana.
Kato mua, kun mä villinä värisen,
Enkä surua pelkää, kun tunne en.
Oo, miten suloinen kesä!
Kun se loppuu, jää vain pimeä."Ei kommentteja:

Lähetä kommentti