keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Niin mikä päivä tänään oli?!

Loman jälkeiset fiilikset on tosi hauskat. Olo on välillä tosi väsynyt ja välillä tosi energinen. Kummallisia nuo tuollaiset pitemmän puoleiset lomat. No mutta viikonloppu tulossa ja muuten nopeasti. Tänään aamulla kun heräsin, olin niin sekaisin kuin vain ihminen voi olla. Ei tuntunut yhtään keskiviikolta, eikä kyllä tunnu vieläkään. Kummallista kuvitella, että huomenna on JO torstai. Kyllä on niin lyhyt viikko.

Grillikausi on paras kausi! 
Tänään taas tuli syötyä lihaa ja salaattia! Kyllä me miehen kanssa pärjätään ja hyvin. Peuranlihaa on vielä pakkasessa (jos oikein muistan) ja sitten on makkaraa, perunoitakin on, mutta ne jääköön odottamaan jotakin kertaa. Nyt ollaan kunnon kuurilla, vaikka herkkuja tuleeki syötyä, mutta jospa niistä sitten eroon pääsee jossain vaiheessa. Pikkuhiljaa hyvää tulee. Sitä hoen itselleni ja paljon! Se tuo jonkunlaista lohtua itselle, kun yrittää saada itsensä kuriin syömisien kanssa. Hiukan vielä kun tiet sulaisi, niin pääsisi pyöräilemään, helpottaisi lisää tätä kuuria. Lenkkeilykin onnistuu paremmin, kun ei ole loskaa teillä. Nyt on tosi mukava lähteä, kun lenkkarit on sitten viimisen päälle märät ja kuraiset, joten odotan kunnes, on ensimmäisiä "kuivia" kelejä. 

Remonttia siis tiedossa niin itselle kuin vielä talolle! Tänään tuli lisää tarjouksia keittiöstämme, nyt vaan ootellaan loppuja, niin osataan sitten hiukan miettiä budjettia kunnolla ja muutakin. 
Jänniä aikoja meneillään!

NO MORE!

I want to feel the fresh and good feeling...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti