perjantai 15. helmikuuta 2013

Kummitustyttö ♥

Otsikko sen jo kertoo! Tänään olin sitten piiiitkästä aikaa katsomassa mun kummitustyttöä ja tietty hänen vanhempiaan. 
Mieletöntä, miten pieni ihminen voi sulattaa sydämen. Suloista katsoa miten tunnustellaan kaikkea uutta ja hymyillään, kun toiset hymyilee. Ihmetellään mitä ympärillä tapahtuu. Osataan laittaa tutti itse suuhun ja maistellaan välillä varpaita. Ja mikä parasta, saa olla toisten hemmoteltavana! ♥

Päiväni siis alkoi mukavasti. Töissä oltiin pulkkamäessä KOKO päivä ja kyllähän siellä lopulta vilu tuli, mutta kivaa oli. Siitä sitten jatkoin matkaani Loimaalle kaupoille äidin kanssa. Mummilla on sunnuntaina syntymäpäivä, niin käytiin katsomassa lahjaa. Ja tulipa sieltä itsellekin lahja mukaan. ;)
Loimaa reissun lopuksi kävi äiti hakemassa iskän töistä ja käytiin sitten kahveilla. Oli kiva jutella molempien kanssa ja tietysti mukava nähdä molemmat yhdessä. ♥

Matka jatkui sen jälkeen Oripäähän sisokin ja hänen miehensä luokse, jossa odotteli pieni tylleröinen. Saapuessani paikalle, oli ruokahetki menossa. Neitonen oli niin tohkeissaan, ettei meinannut suostua syömään ruokaa loppuun, joten oli pakko piiloutua hetkeksi. 
Ruokailun päätyttyä saimme Lulun kanssa jutustella. Ihana miten toinen iloitsi toisen näkemisestä. :) 
Tuliaiset kun oli tutkittu (vein haalarin, kirjan, tutteja ja sukat, jotka sain äidiltä mukaan, tosin sukat oli minulta täysin!) alettiin leikkimään. Ensin luettiin Kaapo-koira kirjaa, sitten köröteltiin ja leikittiin Lulun leluilla. Musiikki on se mistä tämä neiti tykkää, ainakin minun mielestä. Ja lastenohjelmat. ;)
Noh aikaa riitti jos mihikin ihmetyksiin. Minun hiukseni ja silmälasit olivat suurimmat ihmetykseen aiheet minussa. Hiuksia ei sentään revitty, mutta naurettiin kyllä kovasti kun kutitti sormia tai varpaita. :) Silmälasit haluttiin koko ajan ottaa pois ja leikkiä niillä, mutta kummitäti ei suostunut moiseen leikkiin. :D

Kello alkoi hiipua unia aikaa pikkuhiljaa, mutta neitosen mielestä ei ollut mikään kiire vielä mihinkään. Sängyssä leikittiin sitten Aapo-apinan ja Siiri-Seepran kanssa. Ja tulipa niitä omia varpaitakin maisteltua. Suloisuus. ♥ Pikkuhiljaa alkoi näyttää siltä, että neiti oli aika unenpöpperössä ja sitten pistettiikin jo päätä sänkyä vasten aikalailla. Simmut alkoivat painua kiinni ja hassua ääntelyä kuulua. Pian tuhistiin suloisesti vanhempien sängyssä. 
Mutta eipä mennyt kauaa, kun jo sitten haluttiin herätä ja tulla tietysti sanomaan heipat kummitädille. :) Vielä hetki syötiin varpaita ja tutkittiin mun hiuksia. Sitten pitikin sanoa heipat, kun tuli ruoka-aika ja kummitädin aika lähteä kotia päin. 
Sovittiin kuitenkin, että nähtäisiin taas pian. ♥

Mhhhhmm ♥ Suloisia pieniä ihmisiä ♥

Päivä päätty sitten tässä kotona olellessa ja miestä odotellessa kotiin. Pyykkikone hurisee ja pitäisi varmaan tiskatakkin, mutta se taitaa jäädä huomisaamuun. Jospa sitä vain rentoutuisi ja ihmettelisi itsekin muailmaa. ;)
itselle hankittu lahja ♥

leikkihetki

nami varpaat.

ensi kerralla nähdään taas!


2 kommenttia: