keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Keskellä viikkoa

"Tänään on keskiviikko ja se on helppo muistaa siitä, kun se on ihan keskellä viikkoa." - Näin olisi luultavasti tänään aamulla sanottu töissä lapsille, jos siellä olisi ollut, mutta lomallahan minä. Yksi päivä takana ja remonttia hommattu eteenpäin taas. Tekemistä piisaa vielä ja paljon, mutta on se kuitenkin hyvä, että jotakin saavutuksia saa tehtyä lyhyilläkin lomilla. 
Huomenna otan suunnakseni Sitten tuon Aura/Raisio/Turku suunnan. Pääsee keittiötarjouksia hakemaan. Onneksi itsellä on tiedossa jo kaikki mitä keittiöön haluaa ja mitat ovat myös suhteellisen kunnossa. Mutta nämä ovat vasta tarjouksia mitä haetaan, tarvitaan hiukan osviittaa siihen, mitä tulee hinta olemaan lopullisesti. 

Keittiön suunnitelu on kivaa, mutta oikeanlaisen ohjelman löytäminen on vaikeaa. Kyllähän sellaisen voisi piirtää, mutta ei se olisi yhtä hienoa jälkeä kuin tietokoneella tehdyssä. Viimeisin vedokseni on mielestäni parhain, vaikka siitä puuttuu likimain puolet. Mutta päässä on kuitenkin kaikki tiedossa, että mitä mihinkin kohtaan haluaa. Huomenna siis saa monta eri vaihtoehtoa, monesta eriliikkeestä ja sen tiedän, että ne mallit ja suunnitelmat jotka on mun mielessä ja mitä ollaan yhdessä avokin kanssa katsottu, niin niitä ei tulla enää muuttamaan. Kaikki on siis kunnossa.
Harmittavaisesti kone ei suostu lataamaan keittiömallistamme, joten kuva jää siltä osin nyt tulematta. Katsotaan jos liikkeistä saisi vaikka sähköiset versiot sitten, niin voisi myöhemmin laittaa. Ja pitää muutenkin vähän tuosta sitten kuvia antaa tänne suuntaan jahka saa kameran pysymään mukana remonttin puolella.


Se olisi sitten viikonloppu tuloillaan ja se tietää juhlimista! Oma isä täyttää sunnuntaina ja yksi ystävämme täyttää huomenna ja ensi viikon alussa maanantaina että tiistaina täyttää pari ystävää, tosin tiistaina täyttää pikkusiskoni. :D Se olisi niinkuin juhlaa, juhlien eteen. Mitähän siitäkin mahtaa tulla? Jännityksellä saa odottaa oikein ja mikä tässä on inhottavinta... No LAHJAT!?!?!? Isälle onkin jo hankittu viime joulukuussa, kun olimme Espanjan reissulla, mutta ystävämme ja siskoni, ovatkin sitten ihan eriasia. Siinä on siis huomenna myös miettiminen. Voihan sentään...
No mutta ehkä siitä selvitään jotenkuten, uskoisin!

Sitä saakin sitten odotella omaa isäntää kotiin saapuvaksi ja sitten saa laittaa sapuskaa. Loppuilta taitaakin mennä television ja iltahommien parissa. Kissojen kanssa töllötellään nytkin välillä televisioo. Se on mukava kun on tuommoisia lisäkanavia olemassa, niin on edes jotain katsottavaa (lastenohjelmat ♥ - pieni lapsi elää vielä minussa...)
Notta mutta, katsotaan sitten minkälainen huomisesta päivästä tulee, jos nyt terveinä selvitään sinne asti. Johan sitä on taas koko ehtoo paleltu tässä taas. Viltti vaan niskaan ja sit jatkuu.
meidän vauvat ♥Ei kommentteja:

Lähetä kommentti