maanantai 25. helmikuuta 2013

Hiihtoloman päätös

Siinä se sitten meni, nimittäin yksi lomaviikko. No tuli nyt ainakin hiukan saatua jotain aikaiseksi tuolla meidän remonttipuolella. Keittiöliikkeissä tuli ainakin käytyä! Notta onpahan sitten kuvia joiden kanssa sitten katsoa keittiötä itselle ja sitten voi näyttää muillekin, että minkälainen siitä olisi tulossa. Innolla jo odotan sitä, kun se on paikallaan!!! :) Mutta sitä saa nyt vielä vain odotella...

Viikonloppu meni sitten juhliessa synttäreitä ja korjaillessa tietokoneita. Ja nimenomaisesti juuri noin.
Tähän on kuitenkin pakko mainita viikolta se, että tulipa torstaina ostettua meikäläiselle kunnon remppahousut! Kyllä niillä kelpaa remontoida, kunhan vain pääsee hommiin taas, eli toisinsanoen, kun on aikaa!! No mutta sitten viikonloppuuuuun..

Lauvantaina oltiin juhlistamassa meitin kaverin synttäreitä, kun täytti tuossa torstaina sitten 23v. Itsellekin tulee tänä vuonna samanmoinen luku täyteen, mutta siihen nyt on vielä moooonta päivää, onneksi! Hänelle sitten annettiin lahjaksi iittalan turkoosi kuppi ja House merkillä varustetut patalaput. Ja taisipa mies olla tyytyväinen, ainakin väri valintaan. ;) No mutta siellä meni sitten lauantai-ilta ja tulipa sitten katsottua ihhana putous finaali. Uhh! Ihhana voitto! Kyllä oli jälleen naurussa pidättelemistä. Kyllä ne vain osaa ja hieno taito se on minusta. Enemmän tuollaisia ohjelmia kiitos!

Sunnuntai aamu koittaa ja televisio avataan ja alkaa jääkiekkomatsi. Mies tykkää kovasti jääkiekosta, niin sitä katsotaan tässä taloudessa paljon ja toisinaan pelataan suhteellisen paljon. No kyllä sitä itsekkin tulee katsottua lätkää, mutta enemmän katson sitten ihan SM-liiga pelejä. NHL ja muut tälläiset, ei ole oikein meikäläisen juttuja. Anyway! Sunnuntaina oli tiedossa isäni 44-vuotispäivä. Sinne siis suuntasimme noin kahdeksi ja ajallaan oltiin. Vietiin samalla mun vanhempien koiralle peuranluita, jotta ois sit sillekkin kerrankin jotain vietynä. Toivottavasti oli syötäviä. ;)
Läsnä oli sitten, vanhempieni ja pienempien sisarusteni lisäksi, pikkusiskoni, hänen miehensä ja kummitustyttöni. Olipa sitten mummikin paikalla. Lahjaksi annettiin isälle whiskyä: JackDaniels pullo. Toteamus isältäni saamaansa lahjaan: "ajattelit sit mut viinalla tappaa". Ajatus kuitenkin oli tärkein ja olisi tainnut riittää sekin kun vain saavuimme paikalle, mutta mukava se on jotakin kuitenkin viedä.
Siinä tuli sitten kaffiteltua ja juteltua kummiajuttuja, niinku yleensä. Kummitustyttönen oli jällee ihana oma ihtensä. Suloinen kuin mikä ja puheliaskin. Siinä me mumistii toisillemme ja sitte kun pappa tuli siihen viereen, niin loppu juttelu. Katse kun käänty muhun takasin ni alettii juttelee ja kun katsottii pappaa, niin juttu lakkas. Olipa siinä muilla nauramista, kun pidettii pappalle mykkäkoulua, vaikka olikin hänen juhlansa. :D Pikkusiskon, eli kummitustytön äitin kanssa sitten juteltiin tulevasta viikonlopusta. Heikäläisillä olisi tiedossa jotain menoa, joten mulla olisi ehkä tiedossa ensimmäinen hoitokeikka kummitytön luokse. Olisi mielenkiintoista päästä hoitamaan jo, joten tässä innolla odotellaan. ;) (Rehvastelipa sisko tulevasta kampaajareissustaan. Tulipa siinä sitten kateus päälle ja nyt haluaisin sellaisen ihanan koko lilan tukan itselleni. ♥ oon niin love siihen ♥)
No me kaksi sitten pikkuhiljaa lähettiin siitä pois. Loppuillasta oltiin sitten ystäväpariskunnan kanssa luistelemassa Kumilan kaukalossa. Oli kiva olla kiprakassa pakkasessa luistelemassa ja meikäläinen taisi jopa  kolme kertaa kiertää kaukalon ympäri. Ei sitä siinä ehtinyt kun tuli vaan juteltua kuulumisia. No viikonloppu päättyikin sitten siihen, kun tultiin kotiin, käytiin suihkussa ja mentiin nukkumaan, jotta aamulla jaksoi nousta reippaana uuteen työviikkoon.

Ja niin, ne jotka ovat facebookissa tänään lukeneet minun aamuisen tilapäivityksen, niin ovat varmasti nauraneet tai sitten vain nyökytelleet päätään, että samanlaisit on meillä tehty. Aamulla siis kellon soidessa alkoi makkarin oven takaa kuulua naukunaa ja kissojen tassujen ääniä. Hetken oli hiljaista ja sitten joku hyppäsi oven kahvaan. Ovi oli hiukan raollaan ja sitten alkoi tassu hamuta ovea auki. Näytti hauskalta, miten pieni tassu ujuttautuu ovesta sisään ja yrittää avata sitä. No sittenpä nousin sänkyyn istumaan ja huomasin, että kolme kissaa istuu sievästi keskellä makkarin lattiaa ja yksi naukuu siihen malliin, että pitipä sitten nousta ja antaa ruokaa heille. Joten mitä tästä opimme? Kissat ovat suhteellisen viisaita, katsotaan käykö huomen aamulla samanlaisti, vai oliko vain yhden kerran juttu, sitten se nähdään.
Työviikko tuli aloitettua mukavan rennosti. Tein tänään kärrynpyöriä! Ja en muista koska viimeksi olisin niitä tehnyt. Oli muuten mukavaa, hypittiin hyppynauruilla, heiteltiin koripalloja koreihin ja sitten tehtiin kärrynpyöriä. Jännä juttu, miten sitä osaakaan kaikkea monen vuoden jälkeen, mutta kivaa se oli. Lisää on pakko päästä tekemään! :)
Mutta tämä päivä ei kuitenkaan päättynyt niin kuin olisin halunnut. Piti sitten hakea yksi tilaus tänään Turun puolesta ja olipa sitten käynyt niin, että kyseinen paketti ei ollut edes siellä missä sen luulin ensin olevan. No sitten sieltä ajelin kaupan kautta koti suuntaan ja päätin poiketa Auran matkahuollossa selvittämässä, josko siellä olisi tietoa meikäläisen paketista. No turhaan menin. Sain sieltä onneksi numeron, josta saan kiinni Turun alueen matkahuollon, joten sinne huomenna vihainen soitto tiedossa ja kysyttävä missä on pakettini! Eräpäiväkin siinä paketissa lähenee... Turhattavaa! Ikinä pitäisi luottaa pakettitoimituksiin. No tämän tästä oppii sitten. Ensi kerralla teen varmasti toisin!

No mutta mikäs tässä. Ilta jatkuu siinä, että mies ja hänen kaverinsa korjailevat jotain konetta/koneita ja meikäläinen jatkaa hommia tässä koneella. Huomiset työtkin on saatu suunniteltua ajallaan, joten niitä ei tarvitse murehtia. Joten mikäs tässä ollessa. Rennosti vaan... ;) Ja huomenna mennään juhlimaan mun pikkusiskon 21v. synttäreitä! Katsotaan sitten kuinka käy lahjan, että pidetäänkö siitä...

Loppuun kuvia teille ihailtavaksi...
hiukset, jotka haluan!

Iskän lahja

Mun työhousut!

Keittiötä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti