tiistai 4. syyskuuta 2018

Aika rientää

Huomasin tuossa juuri, että en ainuttakaan postausta kirjoittanut elokuussa, hups! 
No mutta onneksi se ei ole niin tarkkaa. Itseäni kuitenkin harmittaa, kun olisi ihana kirjoittaa teille, mutta tuntuu etten saa jutun aiheesta kiinni, kun olisi sellainen hetki.

Nyt kuitenkin aion kertoa teille mitä meille kuuluu näin melkein 2kk jälkeen. :D

Tuukka on oppinut ryömimään! Miten suloinen näky toinen on, kun kovalla kiireellä menee eteenpäin ja pian on aivan hikinen, kun huhkii niin kovin. Olimme lomareissulla, kun Tuukka meille tempun näytti.
Reissusta kirjoittelen myöhemmin, lähinnä millaista oli matkustaa pienen miehen kanssa - mitä ottaa kotoa mukaan ja mitä hankkia paikan päältä. :)Tuukka täyttää pian 5kk, siis VIISI kuukautta! Aika rientää oikeasti niin nopeasti!
Muutama viikko takaperin käytiin isännän kanssa Cheekin keikalla ja silloin Tuukka oli ensimmäistä kertaa lähes 12h ilman meitä ja lähinnä ilman äitiä. Pullon oli huolinut onneksi hyvin, pientä harmistusta oli tullut, mutta onneksi äiti pyykkää harvemmin, niin oli saanut helpotusta äidin paidasta. Oli se aikamoinen tunne itselle jättää yhtäkkiä moneksi tunniksi pieni kotiin, mutta luojan kiitos kaikki meni paremmin kuin hyvin!

Täytyykin jakaa teille Cheekin keikasta tunnelmia myös tänne. Oli se aika uskomaton! Monen jännityksen ja harmituksen jälkeen, kuitenkin päästiin sinne ja onneksi päästiin! Kyllä sitä oli ihan erilainen katsoa uusintana tvstä ja sitten kuitenkin ajatella, että mehän oltiin tuolla oikeasti! :D

Nyt kun tässä pohdin ja kirjoittelen, niin koko ajan hoksaa, että mistä ootte jääny paitsi. Tuukasta aion kirjoitella vielä paljon ja nyt kun aloitellaan kiinteiden maistelu urakalla, niin täytyy niitäkin tunnelmia jakaa tänne. Jää itselle muistiin myös eritavalla.

Nyt muutaman luonnoksen kimppuun ja ollaan kuulolla! Kahvia kitaan myös, kun pienimies päätti puoli seitsemän jälkeen, että harmittaa nukkua, niin ollaan sit oltu tovi pystyssä. Onneksi pienimies meni pienille unille ulos kuitenkin jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti