sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Kuulumiset!

Olen saanut useita kommentteja jo, että "mitä meille oikein kuuluu?!" ja nyt on pakko pikaisesti kirjoittaa kuulumisia! :)

Voimme siis kaikki oikein hyvin!
12.04.2018 meille syntyi, kiireellisellä sektiolla, 3240g ja 51cm poika. Kotiin pääsimme, maanantainan, 16. huhtikuuta ja täällä sitä ollaan aikalailla oltukin. Äidin kuntoa on pitänyt tarkkailla ja mennä sen mukaan miten tosiaan äiti jaksaa. Pikku mies voi oikein hyvin ja on mahdottoman suloinen yksilö.

Isi vietti ensimmäisen viikon meidän kanssa kotona, oli yhden viikon töissä ja nyt sitten ollut viikon taas jo meidän kanssa kotona ja jatkaa vielä kolme viikkoa! Kyllä äiti ja poika on innoissaan!

Isin kuulumisia saattaa jossakin kohtaa blogissa kuulua, joten olkaahan kuulolla! ;)

Tulen tässä jossain kohtaa kertomaan teille, että miten meidän synnytys lopulta sitten sujui ja miten sinne sairaalaan päädyttiin. Nyt kuitenkin aika on aika kortilla, kun pieni mies vaatii paljon huomiota äidiltä ja isiltä. :) 

Ensimmäiset viikot on sujuneet mukavasti. Muutaman kerran olemme olleet ulkoilemassa ja autoilemassakin. Arki lähtee sujumaan, kunhan äidillekin sallitaan enemmän tekemistä ja menemistä. Leikkaus haava hidastaa äidin menoa, mutta onneksi isi pitää huolen, että meillä on kaikki hyvin. :)


Päivittelen instagramissa ja facebookissa välillä kuulumisia ja tänne enemmän jahka aika antaa myöden! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti